دور زدن تحريم‌ها با دستگاه لارنگوسكوپي ايراني/كاهش زمان اينتوبه كردن بيماران كرونايي

با شروع بيماري Covid-19 در كشور ، بخش هاي ICU به شدت به يك دستگاه پزشكي براي كنترل گلو براي قرار دادن لوله در بيماران آلوده نياز داشتند. بنابراين ، محققان دانشگاه علوم پزشكي تهران ساخت آن را آغاز كرده اند و آنها مي گويند در صورت سفارش اين دستگاه ، ظرف مدت 2 هفته …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
دور زدن تحريم‌ها با دستگاه لارنگوسكوپي ايراني/كاهش زمان اينتوبه كردن بيماران كرونايي

دور زدن تحريم‌ها با دستگاه لارنگوسكوپي ايراني/كاهش زمان اينتوبه كردن بيماران كرونايي https://hydoc.ir/دور-زدن-تحريم‌ها-با-دستگاه-لارنگوسكوپ/ https://hydoc.ir/دور-زدن-تحريم‌ها-با-دستگاه-لارنگوسكوپ/#respond سلام دكتر Sat, 17 Jul 2021 22:30:59 0000 رسانه سلامت و دانش انتوبه ايرانيكاهش اينتوبه با بيماران تحريمها دانشگاه علوم پزشكي تهران دستگاه دستگاه لينگووسكوپي دور رزيم ليمويي رژيم غفاري يا ليمويي زدن زمان سايت رژيم ليمويي كردن كروناويسروس كرونايي لارنگوسكوپي لاغري ليمويي نمونه رژيم ليمويي https://hydoc.ir/?p=8375

با شروع بيماري Covid-19 در كشور ، بخش هاي ICU به شدت به يك دستگاه پزشكي براي كنترل گلو براي قرار دادن لوله در بيماران آلوده نياز داشتند. بنابراين ، محققان دانشگاه علوم پزشكي تهران ساخت آن را آغاز كرده اند و آنها مي گويند در صورت سفارش اين دستگاه ، ظرف مدت 2 هفته …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
دور زدن تحريم‌ها با دستگاه لارنگوسكوپي ايراني/كاهش زمان اينتوبه كردن بيماران كرونايي

با شروع بيماري Covid-19 در كشور ، بخش هاي ICU به شدت به يك دستگاه پزشكي براي كنترل گلو براي قرار دادن لوله در بيماران آلوده نياز داشتند. بنابراين ، محققان دانشگاه علوم پزشكي تهران ساخت آن را آغاز كرده اند و آنها مي گويند در صورت سفارش اين دستگاه ، ظرف مدت 2 هفته مي توان آن را با يك پنجم قيمت خارجي عرضه كرد.

به گزارش سلام دكتر ، “لارنگوسكوپ ويدئويي” حاصل ايده دكتر محمدريزو حاجوي ، عضوي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران است كه با تجهيز آن به دوربين و چراغ قوه به دكتر اجازه مي دهد بيني بيماران را در اتاق هاي عمل و بخشهاي ICU.

تصاوير اين فيلم لارنگوسكوپ از طريق Wi-Fi و نرم افزار به تلفن همراه منتقل مي شود و از طريق يك برنامه نصب شده بر روي تلفن همراه ، بيماران مي توانند به راحتي در عرض 15 ثانيه لوله گذاري كنند (لوله گذاري به معناي قرار دادن يك لوله انعطاف پذير در داخل ناي است به طوري كه فرد مورد نياز باشد) تنفس مكانيكي براي به دست آوردن اكسيژن لازم). اين دستگاه همچنين توانايي ضبط فيلم و عكس براي مطالعه و درمان را دارد. اين دستگاه به شدت به حالت انتشار Covid-19 نياز دارد.

دكتر محمدريزو حاجوي ، استاد بيهوشي ، دانشگاه علوم پزشكي تهران و مدير پروژه در مصاحبه با سلام دكتر وي لارنگوسكوپي را وسيله اي براي ديدن گلو و قرار دادن يك لوله در ناي در آغاز بيهوشي يا در بيماران شديد كه نياز به پشتيباني از تنفس و تنفس دارند مانند بيماران مبتلا به ذات الريه و كوويد -19 توصيف كرد.

وي معمولاً لارنگوسكوپي را هم لارنگوسكوپ مستقيم و هم فيلم مي دانست و گفت: در لارنگوسكوپي مستقيم ، پزشك لوله اي را داخل ناي قرار مي دهد و صورت را به چشم و دهان بيمار نزديك مي كند ، اما با فيلم لارنگوسكوپ ، صورت را قرار دهيد طولاني تر بر روي بيمار

حاجي خاطرنشان كرد: يك دوربين با وضوح بالا با چراغ LED بر روي سر حلقه فيلم نصب شده است كه به پزشك اجازه مي دهد گلو و گلو را از طريق مانيتور ببيند.

مجري طرح با اشاره به تفاوت مدل ايراني دستگاه لارنگوسكوپي با مدل خارجي خاطرنشان كرد: دستگاه ايراني با كمك يك صفحه الكترونيكي كه در داخل كشور ارائه مي شود و همچنين با كمك Wi-Fi از تصاوير استفاده مي كند. واقع شده.

وي لزوم نظارت و ذخيره سازي بيشتر تصاوير و فيلم ها را از ديگر مزاياي اين محصول برشمرد و گفت: علاوه بر اين امكان ارسال تصاوير و فيلم ها به ديگران در اين دستگاه فراهم شده است.

يك محقق در دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اينكه اين دستگاه همچنين يك هدف يادگيري دارد ، خاطرنشان كرد: كاربراني كه تازه شروع به استفاده از اين دستگاه مي كنند مي توانند گلو و گلو را از طريق تلفن هاي همراه خود ببينند تا روش لوله گذاري را بياموزند.

حج اضافه كرد: در مدل هاي خارجي مانيتور ICD وجود دارد كه از طريق سيم يا كابل به لارنگوسكوپ متصل مي شود اما در مدل ايراني سيم و كابل برداشته مي شود و نيازي به اتصال برق نيست.

به گفته اين استاد بيهوشي دانشگاه علوم پزشكي تهران ، اين دستگاه با باتري هاي قابل شارژ تغذيه مي شود ، در حالي كه دستگاه سبك و قابل حمل است.

يكي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت كه از زمان شيوع Kovid-19 در كشور ، ما اين دستگاه را توسعه و ساخته ايم. اندازه اين دستگاه ها از 8000 تا 10 هزار دلار است. بنابراين تصميم گرفتيم اين دستگاه پزشكي را در داخل كشور محدود كنيم.

وي با تأكيد بر اينكه در اين پروژه به دنبال نوآوري هاي جديد براي رفع نواقص اين دستگاه بوديم ، ادامه داد: سرانجام ما در طراحي و توليد اين دستگاه موفق شديم و آزمايشات آن سال گذشته در بيمارستان هاي مختلف انجام شد و ايده ها اساتيد و جراحان اطلاعاتي در مورد اين دستگاه دريافت كردند.

حاجوي از كسب مجوز و استانداردهاي توليد توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي خبر داد و گفت: علاوه بر اين ، اين اختراع در كشور به ثبت رسيده است.

وي با اشاره به اهميت طراحي و ساخت دستگاه هاي لارنگوسكوپي در كشور گفت: تمام بخشهاي بيمارستانها به ويژه بخشهاي جراحي و اتاقهاي عمل به اين دستگاه احتياج دارند ، حتي آمبولانسها نيز بايد به اين دستگاه پزشكي مجهز باشند. هرجا خدمات پزشكي ارائه مي شود ، گاهي اوقات لازم است كه به برخي از بيماران تنفس مصنوعي داده شود و در دسترس بودن چنين دستگاه هايي مهم است.

يكي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اينكه اگر مي خواهيم نمونه هاي خارجي اين دستگاه را وارد كنيم نياز به هزينه بالايي دارد ، يادآور شد: نمونه خارجي موجود نيست و در صورت موجود بودن استفاده از آن ضروري است. ؛ زيرا ابتدا بايد به منبع تغذيه وصل شوند اما در طي مراحل لوله گذاري با نمونه ايراني 15 تا 20 ثانيه طول مي كشد تا بيمار لوله گذاري كند.

به گفته مدير پروژه ، توافق نامه اي با يكي از شركت ها با اطلاعات مربوط به توليد انبوه اين دستگاه پزشكي براي توليد تابلوهاي الكترونيكي و قاب فولادي اين دستگاه منعقد شده است.

حجاوي خاطرنشان كرد: از آنجا كه اين فناوري داخلي است ، مي تواند به توليد انبوه برسد اما مهمترين مشكل ما تأمين هزينه هاي توليد است و همه هزينه ها شخصي است. اما ما مي توانيم نياز بيمارستان ها و مراكز درماني را به اين دستگاه ظرف مدت 2 هفته با قيمت يك پنجم نمونه هاي خارجي تأمين كنيم.

انتهاي پيام

.

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
دور زدن تحريم‌ها با دستگاه لارنگوسكوپي ايراني/كاهش زمان اينتوبه كردن بيماران كرونايي

https://hydoc.ir/دور-زدن-تحريم‌ها-با-دستگاه-لارنگوسكوپ/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.