آشنايي با واكسن‌هاي موجود در ايران

به خبرنامه جامع تخصصي پزشكي خوش آمديد

آشنايي با واكسن‌هاي موجود در ايران

سلام دكتر / همدان با گذشت بيش از يك سال از شيوع بيماري همه گير كرونا ، بحران جهاني هنوز در راس مهمترين اخبار ايران قرار دارد و تمام جنبه هاي زندگي مردم را در بر مي گيرد و طبق آخرين آمار رسمي ، بيش از 192 ميليون نفر در سراسر جهان. به اين بيماري …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
آشنايي با واكسن‌هاي موجود در ايران

آشنايي با واكسن‌هاي موجود در ايران https://hydoc.ir/آشنايي-با-واكسن‌هاي-موجود-در-ايران/ https://hydoc.ir/آشنايي-با-واكسن‌هاي-موجود-در-ايران/#respond سلام دكتر Thu, 22 Jul 2021 06:10:56 0000 رسانه سلامت و دانش آشنايي اسپوتنيك ايران با پروفايل ليمويي در رزيم ليمويي رژيم غذايي ليمويي رژيم‌ليمويي سلول برت سينوفرم كروناويسروس ليمويي رژيم منطقه اي و اجتماعي موجود موسسه شبان همه_همه_قابل_كرونا واكسن Astraznka واكسن سابرانا واكسنهاي واكسيناسيون بهاري https://hydoc.ir/?p=8459

سلام دكتر / همدان با گذشت بيش از يك سال از شيوع بيماري همه گير كرونا ، بحران جهاني هنوز در راس مهمترين اخبار ايران قرار دارد و تمام جنبه هاي زندگي مردم را در بر مي گيرد و طبق آخرين آمار رسمي ، بيش از 192 ميليون نفر در سراسر جهان. به اين بيماري …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
آشنايي با واكسن‌هاي موجود در ايران

سلام دكتر / همدان با گذشت بيش از يك سال از شيوع بيماري همه گير كرونا ، بحران جهاني هنوز در راس مهمترين اخبار ايران قرار دارد و تمام جنبه هاي زندگي مردم را در بر مي گيرد و طبق آخرين آمار رسمي ، بيش از 192 ميليون نفر در سراسر جهان. به اين بيماري مبتلا شد و بيش از چهار ميليون نفر كشته شدند.

از زمان انتشار ويروس در سراسر جهان ، بزرگترين شركت هاي دارويي جهان سعي در واكسيناسيون عليه اين ويروس داشته اند تا بتوانند از نظر اقتصادي و سياسي وضعيتي خاص در جهان كسب كنند و جهان را قبل از بحران به ايمني و ثبات برسانند.

دكتر محمد سعيد رضايي ، دكتر و محقق در زمينه الكترومتر و اخلاق تحقيق ، در يك كنفرانس مجازي سلام دكتر با موضوع “ويروس كرونا و واكسن ها” گفت: ما روزانه بيش از 300000 دوز واكسن دريافت مي كنيم.

رضايي با بيان اينكه اكثر واكسن هاي ايراني در حال بررسي هستند ، افزود: براساس گزارشي كه سازمان غذا و دارو منتشر كرده است ، 14 واكسن در مراحل مختلف مطالعه در حال بررسي هستند ، اما شنيده ها حاكي از آن است كه تعداد واكسن ها بيشتر است از 14. “

وي با اشاره به رونمايي از توليد واكسن اسپوتنيك روسيه گفت: “اسپوتنيك اولين واكسني است كه شركت هاي ايراني مي خواهند پس از اتمام مطالعه فاز 3 توليد كنند و در چند روز گذشته شركت دارويي اكتاوار اين خط توليد را در ايران راه اندازي كرده است.” خط در ايران.

اين پزشك عمومي با بيان اينكه تعدادي از واكسن هاي ايراني در مرحله آزمايش باليني هستند ، توضيح داد: واكسن بركت يكي از واكسن هاي ايراني مبتني بر ويروس هاي غيرفعال است كه در مرحله سوم مطالعه مجوز گرفته و در دو دوز تجويز مي شود.

رضايي گفت: “طبق آخرين داده ها ، تا 15 ژوئيه ، همه 20000 نفري كه قرار بود در اين مرحله آموزشي شركت كنند ، دو دوز واكسن دريافت كرده اند و از اين پس بايد منتظر گزارش ايمني و ايمن سازي باشيم.” .

وي در مورد واكسن Subrana-2 گفت: “اين واكسن پروژه مشترك موسسه پاستور و يك شركت كوبايي است. مرحله پيش باليني واكسن در كوبا انجام شد. در فازهاي باليني اول و دوم ، 1000 نفر و در مرحله باليني سوم ، 44000 نفر واكسينه شده در كوبا همچنين در مرحله سوم باليني ، واكسن Subrana-2 به 24000 نفر در ايران تزريق شد ، اما واكسيناسيون گسترده اين واكسن هنوز در ايران مشاهده نشده است.

وي با بيان اينكه Subrana-2 يك واكسن دو دوز است ادامه داد: اثر اين واكسن پس از دو بار تزريق 65٪ است كه پس از دوز سوم به 91.2٪ مي رسد ، اما در مقايسه با اثر اين واكسن نيز رايج است در كوبا ، ما فقط در اخبار موثرتر بودن اين واكسن از گزينه بتا را نداريم.

رضايي درباره واكسنهايي كه در مرحله آزمايش باليني قرار دارند ، گفت: “واكسن Synogen استراليا مرحله دوم مطالعه آن در ايران است. مرحله اي است.” مطالعات انساني وجود دارد.

وي افزود: دو واكسن ديگر مرحله آموزش حيوانات را به پايان رسانده اند و منتظر تصويب كد اخلاقي هستند و پروژه هاي توسعه واكسن ديگري نيز در ايران وجود دارد كه اطلاعات كمي در مورد آنها منتشر شده است.

رضايي درباره واكسن هاي خارجي در ايران گفت: “سينوفرم واكسن تزريقي در ايران است ، مطالعات باليني آن در مجلات معتبر منتشر شده و مورد تاييد سازمان بهداشت جهاني است. Sputnik روسيه واكسن ديگري است كه در ايران موجود است Astraznka واكسن ديگري است كه يافت مي شود در ايران ، يك توليد مشترك انگليس و سوئد ، كه بيشترين شفافيت را در بين واكسن هاي موجود دارد ، اما هنوز هم موفق به دستيابي به آن مي شود ، به طوري كه اندازه سيستم ايمني بين دو واكسن متفاوت است و نبايد جايگزين يكديگر شوند. مجوز سازمان بهداشت جهاني و آژانس دارويي اروپا را ندارد و آخرين واكسن خارجي موجود در ايران بهارات است كه قرار بود 500000 دوز به ايران بياورد اما فقط 125000 دوز به دليل واردات نامطلوب هند به ايران است. محموله هاي واكسن و طبق مقاله اي كه اخيراً منتشر شده است ، واكسن 65٪ بر نوع دلتا تأثير مي گذارد.

وي در مورد عدم تمايل جمعيت به دريافت واكسن هاي ايراني اظهار داشت: طبق تحقيقي كه وزارت بهداشت در بخشي از تهران انجام داده و نتايج آن را منتشر كرده است ، 60 درصد ايرانيان به دليل عدم شفافيت در واكسن ايراني تمايلي ندارند. فرآيند مطالعه. اين واكسنها اعلام شد.

دكتر ادامه داد ، “تا به امروز ، ما گزارشي در مورد تأثير منفي واكسيناسيون در ايران نداشته ايم و حتي يك بستر ساده براي نشان دادن آمار روزانه واكسيناسيون در ايران ايجاد نكرده ايم اگر اين موارد مي تواند به شفافيت و اطمينان بيشتر در واكسن ها كمك كند و “مردم بيشتر واكسينه مي شوند.

اين روانپزشك گفت: ويروس كرونا ويروس كرونا را مبتلا مي كند و منجر به افزايش خشونت در خانواده ، مشكلات خانوادگي ، حافظه و استرس در افراد مي شود.

دكتر ليلا زواره در اين نشست اظهار داشت: “مقالات و مطالعات بسياري در مورد تأثير ويروس كرونا بر مشكلات بهداشت رواني در افراد منتشر شده است ، اما ما نمي دانيم كه با ادامه بيماري همه گير اين اختلالات تا كجا پيش مي روند.

زواره گفت: “افزايش خشونت در خانواده ، مشكلات خانوادگي ، مشكلات حافظه و استرس برخي از مشكلاتي است كه امروزه براي مردم بوجود آمده است.”

وي ادامه داد: براي رفع مشكلات روحي و رواني افراد نياز به شفافيت در زمينه اين بيماري و ايمن سازي است و بايد از فضاي ناامني ايجاد شده جلوگيري شود.

زواره گفت: “در حال حاضر ، بهترين كار واكسيناسيون گسترده مردم است ، اما در اين زمينه عدم اطمينان وجود دارد كه بايد رفع شود.”

متخصص غدد گفت: “ما در قله پنجم ويروس كرونا با يك نوع دلتا هستيم و در اين اوج بيشتر بيماران علائم گوارشي دارند.”

دكتر پيمان فاروقي در اين نشست گفت: “از زمان بروز همه گيري كرونا ويروس ، زماني كه در اوج بيماري هستيم ، اين مشكل به طور كامل در بيمارستان ها احساس مي شود.”

فاروقي افزود: ما در حال حاضر در قله پنجم ويروس كرونا با يك نوع دلتا هستيم و در اين اوج ، اكثر بيماران علائم گوارشي و اسهال و درد شكمي مشابه دارند و اگر از دردهاي بدن آنها ياد نكنيم ، بيماران نمي گويند هر چيزي در مورد آن “

وي ادامه داد: در اين نوع ، بار ويروسي بسيار زياد است و با يك تماس بسيار كم ، تمام خانواده به اين بيماري مبتلا مي شوند.

فاروقي خاطرنشان كرد: “در حال حاضر ، ما تمايل داريم تعداد بيماران اعزامي به بيمارستان ها را افزايش دهيم و همچنين تعداد بيماران وخيم نيز در حال افزايش است.”

يك پزشك عمومي گفت: “اكثر مردم تمايلي به واكسيناسيون ندارند زيرا به مقامات اعتماد ندارند.”

دكتر مهدي صافي در اين نشست اظهار داشت: “در ابتدا كشورهاي اروپايي مانند جمهوري چك ، اسلواكي و اتريش واكسن Sputnik را خريداري كردند ، اما پس از واكسيناسيون در جمهوري چك و اسلواكي اعلام كردند واكسني كه دريافت كرده اند براساس اطلاعات توسط روسيه منتشر شده است. “اين واكسن در اروپا استفاده نشده است.

صافي در مورد تمايل افراد به واكسيناسيون اظهار داشت: طبق تحقيقي كه در وين انجام شد ، ارتباط بين واكسن و مسائل بهداشت رواني بسيار كم است و اكثر افراد به دليل عدم اعتماد به مسئولان ، مايل به واكسيناسيون نيستند.

وي گفت: پس از دوز اول واكسن و زمان دوز دوم ، اگر افراد مبتلا به بيماري كوويد 19 يا هر بيماري ديگر ابتدا كاملاً بهبودي پيدا كنند و سپس تزريق را شروع كنند.

انتهاي پيام

.

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
آشنايي با واكسن‌هاي موجود در ايران

https://hydoc.ir/آشنايي-با-واكسن‌هاي-موجود-در-ايران/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.