ادعاي آمريكا درباره تاثير مذاكرات برجام بر پرونده نقض پيمان مودت

ديوان بين المللي دادگستري (ICJ) روز پنجشنبه اعلام كرد كه ايالات متحده در نامه اي به تاريخ 9 ژوئن 2021 درخواست تمديد مهلت ارائه لايحه اعتراض خود را تا دسامبر 2121 كرده است. با اين حال ، دادگاه با توجه به مخالفت جمهوري اسلامي ايران ، اين تاريخ را تا 22 نوامبر (1 دسامبر) تمديد …

ادعاي آمريكا درباره تاثير مذاكرات برجام بر پرونده نقض پيمان مودت https://titr-news.ir/2021/07/ادعاي-آمريكا-درباره-تاثير-مذاكرات-برج/ تيتر نيوز Thu, 22 Jul 2021 20:57:09 0000 بين الملل https://titr-news.ir/2021/07/ادعاي-آمريكا-درباره-تاثير-مذاكرات-برج/ ديوان بين المللي دادگستري (ICJ) روز پنجشنبه اعلام كرد كه ايالات متحده در نامه اي به تاريخ 9 ژوئن 2021 درخواست تمديد مهلت ارائه لايحه اعتراض خود را تا دسامبر 2121 كرده است. با اين حال ، دادگاه با توجه به مخالفت جمهوري اسلامي ايران ، اين تاريخ را تا 22 نوامبر (1 دسامبر) تمديد …

ديوان بين المللي دادگستري (ICJ) روز پنجشنبه اعلام كرد كه ايالات متحده در نامه اي به تاريخ 9 ژوئن 2021 درخواست تمديد مهلت ارائه لايحه اعتراض خود را تا دسامبر 2121 كرده است. با اين حال ، دادگاه با توجه به مخالفت جمهوري اسلامي ايران ، اين تاريخ را تا 22 نوامبر (1 دسامبر) تمديد كرد.

طبق ديوان عدالت بين الملل ، ايالات متحده ادعا كرده است كه در حال بحث در مورد تعهدات هر دو طرف تحت برنامه موسوم به جامع اقدام مشترك (CJAP) در مورد بازگشت احتمالي ايران و ايالات متحده است. ؛ و اينكه نتيجه اين گفتگوها تأثير مستقيم و قابل توجهي در متن لايحه واشنگتن داشت.

با اين حال ، جمهوري اسلامي ايران در نامه اي به تاريخ 2021 ، 2021 استدلال ايالات متحده را رد كرد و اظهار داشت كه نتيجه مذاكرات وين هيچ ارتباطي با شكايت ايران از واشنگتن ندارد.

ايران از ايالات متحده خواسته است “تحريم هاي يكجانبه اقتصادي عليه ايالات متحده را اعمال كند و تعداد اقدامات محدود عليه دولت ، ملت و شركت هاي ايران را افزايش دهد.” “با توجه به اختلاف نظر آنها”.

طبق تصميم اجرايي 18 مه 2018 ، دونالد ترامپ ، رئيس جمهور پيشين ايالات متحده و ايالات متحده از برنامه جامع اقدام مشترك (CJAP) خارج شدند ، تحريم هاي يك جانبه عليه كشور ما اعمال شد و اقدامات محدود كننده جديدي عليه ايراني و غير ايراني اعمال شد. شهرونداني كه مخالف برخي مواد معاهده اتحاد هستند.

اين پيمان شامل تعهداتي براي محافظت از شهروندان يكديگر در سرزمين يكديگر است ، از جمله واردات و صادرات ، حواله ، احترام به حقوق و منافع به دست آمده ، و اعمال تبعيض آميز ، و همچنين هردو را منع مي كند. دو كشور

در تاريخ 16 ژوئيه 2016 ، ايران همزمان دو لايحه ارائه داد. يكي “دادخواست” عليه ايالات متحده با ادعاي مسئوليت بين المللي به دليل نقض MU است و ديگري “درخواست” دادگاه براي درخواست تعليق موقت تا زمان تصميم گيري نهايي است. دادگاه فقط در صورت صدور دستور موقت در جلسه دادرسي و در عين حال خطري فوري و صدمه اي غيرقابل گذشت به منافع دادگستري صادر مي كند.

در تاريخ 3 اكتبر 2018 ، دادگاه پس از بررسي و دفاع از درخواست ايران ، به اتفاق آرا به اين نتيجه رسيد كه ادعا و استدلال هاي حقوقي دولت ايالات متحده رد شده و پاسخ دولت ايران به اثرات غيرانساني تحريم ها نگراني ها و نظرات بر اساس توافق مدت است. معتبر.

بر اين اساس ، دادگاه از ايالات متحده خواست لغو تحريم هايي را كه از ماه مه 2018 اعمال شده و واردات كالاهاي بشردوستانه به ايران را ممنوع كرده است ، لغو كند.

با صدور دستور موقت ، دولت ايالات متحده ، مطابق با تعهدات خود تحت كنوانسيون ، موانع لازم براي اعمال مجدد تحريم ها در 8 مه 2018 را برطرف مي كند. ج) محصولات غذايي و كشاورزي و (ج) قطعات يدكي ؛ تسهيل تهيه تجهيزات و خدمات لازم براي ايمني پروازهاي ملي به ايران. علاوه بر اين ، ايالات متحده بايد اطمينان حاصل كند كه مجوزهاي مبادله كالا و خدمات مشابه صادر مي شود و محدوديت هاي پرداخت و انتقال وجوه در اين زمينه برداشته مي شود. طبق اين حكم ، معترضين بايد از هرگونه اقدامي كه منجر به تشديد درگيري شود خودداري كنند.

دولت ايالات متحده هنوز به تعهدات خود تحت دستور موقت عمل نكرده است و دولت ايران در چندين نامه به دولت ايالات متحده و دادگاه ، اخطار داده و تصميم به نقض دستور موقت گرفته است. بنابراين ، دولت ايران اين فرصت را دارد كه در مرحله رسيدگي براي عدم رعايت تعهدات ايالات متحده تحت دستور موقت ، از دادگاه به دنبال راه حلي باشد.

دولت ايران قانون اساسي خود را در 24 مه 2019 ، ضمن توضيح اثرات سوverse تحريم هاي ايالات متحده بر روي كشور ما ، نقض مواد مختلف تفاهم نامه و مقررات قانوني مربوطه ، ارائه داد. دلايل آن ثابت شد. در آگوست 2019 ، دولت ايالات متحده قانوني را براي طرح اعتراضات مقدماتي در مورد توانايي قضاوت و رسيدگي ارائه داد.

دولت ايران همچنين لايحه اي را براي پاسخگويي به اولين اعتراضات ايالات متحده و سرانجام دادگاه در 21 فوريه ، 21 فوريه به دادگاه ارائه داد. تاريخ به نفع او تصميم گرفت.

اين پرونده اكنون با صدور قرار نهايي و رد اولين اعتراضات ايالات متحده توسط دادگاه وارد دادگاه شده است. با توانايي دادگاه براي ورود به ماهيت اختلاف ، يكي از موانع اصلي در حال حاضر برطرف شده است و از امروز 24 مه 2019 ، طبق سابقه قانون اساسي ايران ، اكنون ايالات متحده است. لايحه اي را به دولت ايالت براي جلوگيري از آن

با توجه به روال عمومي در چنين مواردي ، و با توجه به پيچيدگي و اهميت پرونده و حجم بالاي اسناد ارائه شده ، بررسي ماهيت پرونده ممكن است زمان بر باشد.

311311

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.