تاريخ ارسال : 04 ژوئيه 2021 اختلال هراس باعث ترس و اضطراب زيادي در بيماران مي شود ، اما با شناخت بهتر و كامل تري از اينكه حمله پانيك چيست ، مي توانيم به كنترل و درمان آن نزديك شويم. پس از بررسي و تشخيص اختلال وحشت ، فرد تحت نظارت پزشك خود مي تواند …
منبع :
بيماري پانيك؛ علائم، عوارض و راه هاي درمان
بيماري پانيك؛ علائم، عوارض و راه هاي درمان https://ijmarket.com/blog/بيماري-پانيك؛-علائم،-عوارض-و-راه-هاي/ https://ijmarket.com/blog/بيماري-پانيك؛-علائم،-عوارض-و-راه-هاي/#respond ايجي ماركت Sun, 04 Jul 2021 22:22:17 0000 سلامتي و پزشكي https://ijmarket.com/blog/بيماري-پانيك؛-علائم،-عوارض-و-راه-هاي/
تاريخ ارسال : 04 ژوئيه 2021 اختلال هراس باعث ترس و اضطراب زيادي در بيماران مي شود ، اما با شناخت بهتر و كامل تري از اينكه حمله پانيك چيست ، مي توانيم به كنترل و درمان آن نزديك شويم. پس از بررسي و تشخيص اختلال وحشت ، فرد تحت نظارت پزشك خود مي تواند …
منبع :
بيماري پانيك؛ علائم، عوارض و راه هاي درمان
تاريخ ارسال :
04 ژوئيه 2021
اختلال هراس باعث ترس و اضطراب زيادي در بيماران مي شود ، اما با شناخت بهتر و كامل تري از اينكه حمله پانيك چيست ، مي توانيم به كنترل و درمان آن نزديك شويم. پس از بررسي و تشخيص اختلال وحشت ، فرد تحت نظارت پزشك خود مي تواند براي درمان حملات هراس يا بهبود آن اقداماتي انجام دهد. در اين مقاله ، در مجله پزشكي پزشكي اپل ، ما قصد داريم از آخرين اطلاعات پزشكي براي بررسي اينكه حمله پانيك چيست و چگونه درمان مي شود ، استفاده كنيم. با ما بمان.
حمله وحشت چيست؟
حمله پانيك نوعي اختلال اضطرابي است كه در آن فرد به طور ناگهاني و بدون دليل مشخص در زمان هاي مختلف حمله مي كند. در طي حمله وحشت ، فرد ناگهان احساس ترس و اضطراب مي كند ، اما دليل واضحي براي آن وجود ندارد. افراد مبتلا به اختلال وحشت هميشه از شروع حمله وحشت مضطرب هستند و اين خود باعث عود مجدد حمله مي شود. در يك حمله وحشت ، علاوه بر علائم ذهني ، برخي تغييرات جسمي نيز ممكن است در فرد مبتلا ايجاد شود.
اختلال هراس ، به عنوان نوعي انسفاليت (اختلال وحشت) ، با ساير اختلالات رواني مانند افسردگي ، استرس و وسواس ارتباط تنگاتنگي دارد. بيشتر افراد در طول زندگي خود يكي دو بار دچار حمله وحشت مي شوند. اما بيماران مبتلا به اختلال وحشت حداقل يك ماه است كه دچار عود ، وحشت و اضطراب شده اند و اين ترس جنبه هاي مختلف زندگي روزمره آنها را تحت تأثير قرار مي دهد. افراد مبتلا احساس مي كنند كه به دليل وحشت در هنگام حمله كنترل خود را از دست داده اند.
اگرچه محققان نمي توانند علت اختلال وحشت را به طور دقيق مشخص كنند ، عوامل محيطي و ژنتيكي نقش اصلي را بازي مي كنند. حمله وحشت در خواب يا بيداري و هر مكان ممكن است بدون علائم قبلي رخ دهد. اما با مشورت با پزشك و استفاده از روش هاي ويژه براي بهبود كيفيت زندگي مي توان اين حملات را كنترل كرد و علائم نگران كننده آنها را كاهش داد. بنابراين ، دانستن اينكه حمله وحشت چيست و چگونه مي توان آن را كنترل كرد ، براي افراد مبتلا ضروري است.
علائم اختلال وحشت
علائم اختلال وحشت معمولاً از سنين پايين و نوجوانان آغاز مي شود و افراد مبتلا به طور مداوم از تجربه و حملات هراس هراس تكرار مي شوند. تعداد و مدت زمان تشنج ممكن است در افراد مختلف متفاوت باشد ، اما مبتلايان معمولاً حداقل چهار حمله وحشت زدگي را تجربه مي كنند كه هر كدام 10 تا 20 دقيقه طول مي كشد. با اين حال ، در موارد شديد ، حمله وحشت ممكن است در هنگام خواب يا بيداري شروع شود و بيش از يك ساعت طول بكشد.
تپش قلب ، حالت تهوع ، تنگي نفس ، سرگيجه ، تعريق و لرز از علائم رايج حمله وحشت است. با اين حال ، بايد توجه داشت كه از آنجا كه اين علائم در بسياري از اختلالات ديگر نيز وجود دارد ، شروع آنها به تنهايي نمي تواند دليل اختلال وحشت باشد و براي پزشك 100٪ وحشت زده نياز به تشخيص پزشك مربوطه است. علائم ديگر حمله وحشت عبارتند از ضعف ، خفگي ، گرگرفتگي ، درد قفسه سينه ، درد شكم ، بي حسي دست و پا و ترس از مرگ.عوارض اختلال وحشت
اختلال هراس يك بيماري قابل كنترل و قابل درمان است ، اما اگر فردي براي درمان آن اقدامي انجام ندهد ، در زندگي روزمره خود با مشكلات زيادي روبرو خواهد شد. در اين حالت ، فرد هميشه در مورد عود احتمالي حمله وحشت ، كه به نوبه خود مي تواند منجر به انواع ديگر بيماريهاي عفوني شود ، تحت فشار است. افراد مبتلا همچنين ممكن است از ترس حملات وحشت از حضور در مكان هاي عمومي و عمومي خودداري كنند. در برخي موارد ، افراد مبتلا حتي ممكن است از ترس يا اضطراب نتوانند خانه خود را ترك كنند.
علاوه بر اين ، اختلال وحشت خطر ساير بيماري هاي روحي مانند آگورافوبيا يا ساير بيماري هاي مرتبط با وحشت را افزايش مي دهد. اعتياد به مواد مخدر يا الكل نيز مي تواند مشكلي براي افراد مبتلا به اختلال وحشت باشد. همچنين ، تأثير منفي اختلال وحشت بر امور مشترك زندگي مانند رانندگي ، آشپزي ، مطالعه و. ممكن است نيز ظاهر شود. بنابراين براي جلوگيري از عوارض اختلال وحشت كه سلامت رواني و توانايي جسمي فرد را به خطر مي اندازد ، لازم است اين بيماري در اسرع وقت تشخيص داده و درمان شود.
آيا وحشت خطرناك است؟
اگرچه علائم اختلال وحشت مي تواند بسيار آزار دهنده و ترسناك باشد ، اما در عمل تهديد كننده زندگي نيستند و در هنگام حمله آسيب جسمي خاصي وجود ندارد. بسيار بعيد است كه فرد آلوده نياز به بستري شدن در بيمارستان داشته باشد. اگرچه پاسخ به اين سوال كه آيا اختلال وحشت خطرناك است منفي است ، اما افراد مبتلا به اختلال وحشت بايد براي كاهش و از بين بردن علائم اختلال وحشت اقداماتي انجام دهند تا زندگي راحت تري با آرامش خاطر داشته باشند.
تشخيص و درمان اختلال وحشت
در صورت بروز علائم اختلال وحشت ، بايد با استفاده از آزمايش هاي مختلف و بررسي علائم مرتبط با آن به پزشك عمومي مراجعه كنيد تا تشخيص قطعي دهد. بيشتر افراد تصور مي كنند كه در هنگام حمله وحشت و مراجعه به اورژانس دچار حمله قلبي شده اند. پزشكان ممكن است براي اطمينان از سالم بودن قلب و عملكرد صحيح ساير اندام ها ، آزمايش خون يا نوار قلب انجام دهند.
پس از از بين بردن احتمال ساير بيماري هاي جسمي كه علائم مشابهي دارند ، پزشك در مورد وضعيت سلامت روان شما س questionsالاتي مي پرسد و پاسخ ها را مرور مي كند. اختلال وحشت ممكن است پس از معاينه كامل جسمي و روحي تشخيص داده شود.
هنگامي كه فرد از وجود اختلال هراس آگاهي يافت ، بايد به دنبال راهكارهاي درماني و كنترلي باشد كه به طور كلي به دو قسمت تقسيم مي شوند: رفتار درماني و در برخي موارد ، دارو. تمام استراتژي هاي درماني با هدف كاهش تعداد حملات وحشت و تسكين علائم اين اختلال انجام مي شود. در رفتار درماني به بيمار آموزش داده مي شود كه چگونه مي تواند با تغيير افكار و اعمال خود ترس و اضطراب حملات را كاهش و كنترل كند.
علاوه بر رفتار درماني ، پزشك ممكن است داروهاي مختلفي را براي اختلال وحشت تجويز كند. اينها شامل مهاركننده هاي جذب مجدد سروتونين يا SSRI است كه معمولاً براي درمان افسردگي استفاده مي شود. ساير داروهايي كه براي درمان اختلال وحشت استفاده مي شوند شامل داروهاي ضد صرع ، داروهاي آرامبخش مانند بنزوديازپين ها و مهاركننده هاي مونوآمين اكسيداز يا MAOI ها هستند.علاوه بر اين روش هاي درماني ، روش هايي وجود دارد كه مي توانيد براي تسكين علائم حمله وحشت ، خودتان اين كار را انجام دهيد. خواب كافي ، ورزش منظم ، تنفس عميق ، مثبت انديشي و توجه به موقتي بودن حمله برخي از مواردي است كه به افراد مبتلا به كنترل بيماري كمك مي كند. از طرف ديگر ، سيگار كشيدن ، الكل ، كافئين و شكر از جمله رفتارهايي هستند كه شرايط را بدتر مي كنند و درمان حملات وحشت را دشوار مي كنند.
پيشگيري از حمله هراس
اثربخشي درمان حمله وحشت از فردي به فرد ديگر متفاوت است. برخي از افراد با اين روش هاي درماني نتيجه اي نمي گيرند و هميشه درگير اين بيماري مزمن هستند. به همين دليل ، مهم است كه به راه هاي جلوگيري از اختلال وحشت نگاه كنيم. اگرچه جلوگيري از اختلال وحشت به طور كامل ممكن نيست ، اما مي تواند از شدت علائم در هنگام حمله بكاهد. حذف محرك هايي مانند كافئين ، الكل و داروهاي غيرقانوني مي تواند علائم اختلال وحشت را تا حد زيادي كاهش دهد.
براي جلوگيري از حملات وحشت در هنگام خواب و بيداري ، مي توانيد از نكاتي كه در كتابهاي خودياري براي كنترل انواع بيماريهاي آنزيمي نوشته شده است نيز استفاده كنيد. روش هاي ماساژ درماني و رايحه درماني نيز در ايجاد احساس آرامش و ثبات روحي موثر هستند. علاوه بر اين ، با بررسي آنچه در محيط شما اتفاق مي افتد ، مي توانيد عوامل مزاحم و آزار دهنده را براي صحبت با پزشك خانواده خود شناسايي كنيد. سپس مي توانيد از راه حل هاي پيشنهادي براي مقابله صحيح با مشكلات و جلوگيري از حملات وحشت احتمالي استفاده كنيد.
آخرين كلمه
در اين مقاله ، بررسي كرديم كه هراس چيست و چگونه مي تواند زندگي روزمره افراد مبتلا را مختل كند. حمله وحشت در هنگام خواب يا بيداري و هر مكان و موقعيتي ممكن است براي فرد رخ دهد. به همين دليل ، مهم است كه با راهكارهاي درمان حمله وحشت براي كاهش علائم آن آشنا شويد. بر اساس اطلاعات پزشكي موجود ، پاسخ اين سوال كه آيا بيماري وحشت خطرناك است خوشبختانه منفي است ، اما با اين وجود ، عوارض اين بيماري زندگي عادي افراد را مختل مي كند. بنابراين براي كاهش و از بين بردن علائم آن بايد توصيه هاي پزشكي رعايت شود.
منابع:
healthline.com
medlineplus.gov
nhs.uk
كليه مطالب سايت به عهده منابع اصلي است و بانك مشاغل اينفوجاب هيچ گونه مسئوليتي در قبال مطالب ندارد.
منبع :
بيماري پانيك؛ علائم، عوارض و راه هاي درمان
- دوشنبه ۲۸ تیر ۰۰ | ۰۴:۰۲
- ۷ بازديد
- ۰ نظر