رئيس مركز مديريت پيوند و درمان بيماري هاي وزارت بهداشت ، با اشاره به درمان خاص بيماران مبتلا به اختلالات مصرف مواد ، گفت: “داده ها در مورد شيوع اختلالات مصرف مواد در كودكان و نوجوانان محدود است.” با اين حال ، در مطالعه اي كه توسط اداره مبارزه با مواد مخدر انجام شده است …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
هزينههاي درمان اعتياد در كشور/ ميزان گرايش به اعتياد در نوجوانان
هزينههاي درمان اعتياد در كشور/ ميزان گرايش به اعتياد در نوجوانان https://hydoc.ir/هزينههاي-درمان-اعتياد-در-كشور-ميزان/ https://hydoc.ir/هزينههاي-درمان-اعتياد-در-كشور-ميزان/#respond سلام دكتر Sat, 26 Jun 2021 23:40:39 0000 رسانه سلامت و دانش اعتياد به در درمان درمان دارويي رژيم غفاري يا ليمويي سايت ليمويي كروناويسروس كشور گرايش لاغري ليمويي ليمويي ليمويي سايت رژيم مراكز درمان دارو ميزان نوجوانان هزينههاي وزارت بهداشت https://hydoc.ir/?p=7972
رئيس مركز مديريت پيوند و درمان بيماري هاي وزارت بهداشت ، با اشاره به درمان خاص بيماران مبتلا به اختلالات مصرف مواد ، گفت: “داده ها در مورد شيوع اختلالات مصرف مواد در كودكان و نوجوانان محدود است.” با اين حال ، در مطالعه اي كه توسط اداره مبارزه با مواد مخدر انجام شده است …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
هزينههاي درمان اعتياد در كشور/ ميزان گرايش به اعتياد در نوجوانان
رئيس مركز مديريت پيوند و درمان بيماري هاي وزارت بهداشت ، با اشاره به درمان خاص بيماران مبتلا به اختلالات مصرف مواد ، گفت: “داده ها در مورد شيوع اختلالات مصرف مواد در كودكان و نوجوانان محدود است.” با اين حال ، در مطالعه اي كه توسط اداره مبارزه با مواد مخدر انجام شده است ، روند وابستگي در دانش آموزان 13 تا 17 ساله يك درصد تخمين زده شده است.
دكتر مهدي شادنوش در گفت وگو با سلام دكتر وي در مورد وضعيت اردوگاه هاي درمان مواد مخدر در كشور گفت: اردوگاه هاي درمان مواد مخدر يا به عبارتي مراكز درمان مواد مخدر به دو گروه اجباري و داوطلبانه تقسيم مي شوند. مراكز اسكان اجباري مراكزي هستند كه براي اجراي ماده 16 قانون مواد مخدر و بازداشت معتادان ايجاد شده اند. تعداد اين مراكز در كشور محدود است و همه آنها متعلق به سازمانهاي دولتي هستند. در همان زمان ، مراكز داوطلبانه اسكان براي درمان اختلالات سو substance مصرف مواد مطابق با ماده 15 قانون مبارزه با مواد مخدر ايجاد شده است و براي كساني است كه افراد معتاد را درمان مي كنند. اين مراكز همگي زيرمجموعه سازمان تداركات هستند.
نحوه شناسايي و درمان معتادان مبتلا به ايدز يا هپاتيت
وي در خصوص شناسايي معتادان متجاهر مبتلا به ايدز يا هپاتيت در اردوگاه هاي درمان مواد مخدر گفت: بيماران به آنها ارجاع مي شوند و آنها به مراكز تخصصي پزشكي مرتبط با اين بيماري ها ارجاع مي شوند. بيماران مبتلا به هپاتيت ويروسي يا ايدز كه در مراكز درماني به دليل اعتياد به مواد مخدر تحت درمان هستند ، مي توانند در زمينه آموزش و بهداشت از طريق ايدز يا هپاتيت نيز تحت درمان قرار بگيرند و نيازي به تمايز آنها از ساير بيماران نيست.
هزينه درمان دارويي در كشور
شادنوش درباره هزينه هاي درمان دارويي در كشور گفت: “هزينه خدمات درماني دارويي براي اختلالات دارويي ، مانند ساير هزينه هاي مراقبت هاي بهداشتي ، سالانه با نرخ هاي مشخص و جداگانه براي بخش هاي دولتي ، خصوصي و خيريه به صورت تأييد كابينه و ارائه دهندگان خدمات. “بيماري سو abuse مصرف مواد اعلام شده است و اين مراكز ملزم به رعايت اين تعرفه ها هستند. البته لازم به ذكر است كه اين خدمات براي اولين بار در دولت دوازدهم تحت پوشش بيمه قرار مي گيرد و دولت هزينه بيمه خدمات درمان دارويي را در قالب رديف هاي بودجه مشخص در قانون بودجه سالانه پرداخت مي كند. خوشبختانه در سال 1399 با كمك معاون وزير بهداشت و كمك ساير مراجع مسئول بسياري از مشكلاتي كه در راه حمايت از بيمه بيماران وجود داشت را برطرف كرد و اميدواريم 1400 بيمار ديگر داشته باشيم كه بايد از اين مزايا بهره مند شوند. دسترسي كمتر به خدمات درمان دارويي.
وضعيت دارويي مربوط به مواد مخدر در كشور
به جاي استفاده از متادون ، از ساير درمان هاي مخدر استفاده كنيد
رئيس مركز مديريت و درمان پيوند وزارت بهداشت با بيان اينكه تمام داروهاي اصلي كه در درمان اختلالات سو substance مصرف مواد استفاده مي شود با خوشحالي در كشور توليد مي شود و در كشور كمبودي وجود ندارد ، گفت: متادون اصلي ترين ماده است و داروي گسترده اي كه استفاده مي شود بسيار كم است و درمان نگهدارنده متادون نيز تحت پوشش بيمه است. البته اين قيمت پايين باعث شد تا مشكلات ديگري را نيز شاهد باشيم. به همين دليل ، همه مقامات درمان دارويي در كشور به اين نتيجه رسيده اند كه بايد درمان غير دارويي و متادوني مانند استفاده از بوپرنورفين را ترويج و ترويج كنند. البته اين دارو گرانتر از متادون است و معاون پزشكي و معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت با همكاري اداره اجراي دارو بدنبال راه هايي براي كاهش قيمت اين دارو هستند. خوشبختانه شركتهاي دانش بنيان خوبي در كشور وجود دارند كه توانسته اند جديدترين داروها را براي درمان اعتياد به مواد مخدر در كشور توليد كنند.
مهمترين مشكلات و چالشهاي درمان دارويي در كشور
شادنوش افزود: امروزه درمان بيماري سو مصرف مواد در كشور ما از شكل بهتري برخوردار است. سياست هاي كلي ، قوانين بالاتر ، نهادهاي حاكم و مراكز بهداشتي همه مشخص است. پزشكان ، متخصصان و متخصصان آموزش ديده بسياري وجود دارند. داروهاي لازم همگي به مقدار كافي در كشور توليد و در دسترس هستند. پروتكل هاي درماني نيز شناخته شده و در دسترس هستند. اما شايد مهمترين مشكل در اين زمينه ناسازگاري مقامات مسئول و كنترل ناكافي ارائه دهندگان خدمات باشد كه اميدواريم در سالهاي آينده حل شود.
آسيب هاي ايسكميك براي تشخيص و درمان معتادان
وي گفت: “متأسفانه ، معتادان به مواد مخدر و افراد بي سرپناه به دليل پايين بودن سطح بهداشت و احتمال بروز بيماري همزمان از جمله بيماري (ايدز) سطح ايمني كمتري دارند.” آنها بيشتر مستعد هستند. بيماري هاي مختلف ، به ويژه بيماري ويروس كرونا قلب. همچنين اين افراد معمولاً با افراد مشابه در تماس هستند و در صورت آلوده شدن هر يك از آنها ، احتمال آلوده شدن تعداد زيادي از افراد وجود دارد. با توجه به اين مسائل ، در پروژه هايي كه براي جمع آوري معتادان متجاهر بعد از بيماري ويروس كرونا قلب طراحي شده است ، بيماران ابتدا از نظر بيماري ويروس كرونا قلب غربال مي شوند و در صورت مشكوك بودن ، آنها را جدا مي كنند و قرنطينه مي كنند يا از بيماران ديگر درمان مي كنند. در هر صورت ، ما اميدواريم كه اين افراد طبق برنامه قبلي واكسينه شوند تا در صورت بازگشت به جامعه ، خطر بيماري ويروس كرونا قلب را براي خود و ديگران كاهش دهند.
وضعيت درمان مواد مخدر در نوجوانان و كودكان متولد معتادان به مواد مخدر
شادنوش در مورد پروتكل هاي وزارت بهداشت در مورد درمان و ترك كودكان معتاد به مواد مخدر و افراد زير 18 سال يا كودكان نارس متولد شده: و از 12 تا 18 سال تقسيم مي شوند و هر يك از اين گروه ها خود را دارند پروتكل هاي درماني اگرچه مديريت پزشكي اختلالات مصرف مواد در كودكان و نوجوانان مي تواند نسبتاً آسان باشد ، اما به دليل نياز به مداخله درماني و حمايت در سطح خانواده و نياز به درمان و ارائه خدمات هماهنگ ، درمان جامع اين گروه با چالش هاي جدي روبرو است.
بر اساس يك مطالعه ، يك درصد از جوانان بين 13 تا 17 سال معتاد به مواد مخدر هستند
وي افزود: كودكاني كه از مادران معتاد متولد مي شوند نيز ممكن است علائم ترك داشته و از 3 تا 5 روز پس از تولد بايد در بيمارستان تحت نظر قرار گيرند و در صورت لزوم به آنها داروهايي براي ناباروري نوزادان داده شود. با اين حال ، بايد توجه داشت كه داده ها در مورد شيوع اختلالات مصرف مواد در كودكان و نوجوانان محدود است. در تحقيقي كه توسط اداره مبارزه با مواد مخدر انجام شده است ، روند اعتياد در دانش آموزان بين 13 تا 17 سال يك درصد تخمين زده شده است. اطلاعات مربوط به كودكان متولد شده از مادران باردار نيز محدود است. در يك مطالعه در تهران ، اين رقم 0.5 درصد تخمين زده شد.
انتهاي پيام
.
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
هزينههاي درمان اعتياد در كشور/ ميزان گرايش به اعتياد در نوجوانان
- شنبه ۱۹ تیر ۰۰ | ۰۵:۳۸
- ۷ بازديد
- ۰ نظر