مصيبت‌هاي قطعي برق براي بيماران و بيمارستان‌ها

به خبرنامه جامع تخصصي پزشكي خوش آمديد

مصيبت‌هاي قطعي برق براي بيماران و بيمارستان‌ها

روزهاي گرم تابستان ، تاريكي و گرما را در بسياري از شهرهاي ايران به وجود آورده است. يك هديه ناخوشايند كه مي تواند در بيمارستان ها اختلال جدي ايجاد كند و البته جان بيماراني را كه از مولد اكسيژن برقي در خانه استفاده مي كنند به خطر بيندازد اخيراً ، رئيس عمليات ضد كرونا ، …

مصيبت‌هاي قطعي برق براي بيماران و بيمارستان‌ها https://titr-news.ir/2021/07/مصيبت‌هاي-قطعي-برق-براي-بيماران-و-بيم/ تيتر نيوز Tue, 06 Jul 2021 23:22:11 0000 اجتماعي https://titr-news.ir/2021/07/مصيبت‌هاي-قطعي-برق-براي-بيماران-و-بيم/ روزهاي گرم تابستان ، تاريكي و گرما را در بسياري از شهرهاي ايران به وجود آورده است. يك هديه ناخوشايند كه مي تواند در بيمارستان ها اختلال جدي ايجاد كند و البته جان بيماراني را كه از مولد اكسيژن برقي در خانه استفاده مي كنند به خطر بيندازد اخيراً ، رئيس عمليات ضد كرونا ، …

روزهاي گرم تابستان ، تاريكي و گرما را در بسياري از شهرهاي ايران به وجود آورده است. يك هديه ناخوشايند كه مي تواند در بيمارستان ها اختلال جدي ايجاد كند و البته جان بيماراني را كه از مولد اكسيژن برقي در خانه استفاده مي كنند به خطر بيندازد اخيراً ، رئيس عمليات ضد كرونا ، دكتر اليزا زالي ، تأكيد كرد كه “قطع برق نگراني هاي بهداشتي را ايجاد كرده است.”

به گزارش تيتر نيوزهوا در اين روزهاي تابستان بسيار گرم است و با اين وجود داستان تكرار رعد و برق ، حتي بدون برنامه ريزي و اعلام قبلي ، خصوصاً در مركز و اطراف آن ادامه دارد و مردم را ناراحت كرده است. در عين حال ، در برخي مناطق ، قطع همزمان برق و قطع آب و البته خرابي اينترنت ، چالش هاي اضافي براي بسياري از فعاليت هاي شغلي ، اجتماعي و ساير فعاليت ها ايجاد كرده است. البته اين تمام ماجرا نيست ، اما مهمترين قسمت ماجراي قطعي برق اين روزها اين است كه قطعي برق مي تواند بر سلامتي بسياري از بيماران در كشور تأثير بگذارد و كشنده باشد. اين روزهايي است كه كرونا با موج پنجم خود منبسط مي شود.

قطعي برق و خطرات بيماراني كه از مولد اكسيژن در خانه استفاده مي كنند

لازم به ذكر است كه در اين شرايط مرطوب ، زندگي اكثر بيماران به دستگاه تنفسي بستگي دارد. و نه فقط در بيمارستان ها ، بلكه در خانه. البته بيمارستان هاي كشور مجهز به سيستم هاي ژنراتور و برق اضطراري هستند و تا حدي با تدابير مي توان مشكل موجود در آنها را حل كرد اما برخي از بيماران در خانه نگهداري مي شوند كه به دليل شدت جراحات ريوي از برق تنفسي استفاده مي كنند. همچنين ، طبق برنامه درمان خانگي كه وزارت بهداشت از ابتداي موج چهارم بيماري قلبي براي مديريت بار بيماري در بيمارستان ها و افزايش تعداد جاي خالي بيماران جدي تر ايجاد كرده است ، بيشتر به بيماران كرونا ويروس توجه مي شود خانه به جاي بيمارستان. حتي مي توانند به يك ژنراتور اكسيژن نيرو متصل شوند ، بنابراين قطع ناگهاني برق مي تواند تأثير فراموش نشدني بر سلامتي آنها بگذارد و حتي زندگي آنها را دشوار كند.

قطعي برق در بيمارستان ها

البته بايد به خاطر داشت كه قطع مكرر برق ، حتي در بيمارستان ها ، مي تواند عواقب گسترده اي را براي جهان به همراه داشته باشد. اول ، به گفته متخصصان و پزشكان فعال در بهداشت و بيمارستانها ، اگرچه بيمارستانها ، به ويژه در كلانشهرها ، اغلب مجهز به ژنراتور برق اضطراري و گازوئيل هستند ، اما براي ورود و خروج از آن به شهر نياز دارند. اگر اين اتفاق بيفتد ، باعث كاهش قابل توجه فشار اكسيژن مي شود. زيرا يك لحظه برق قطع مي شود و دوباره برقرار مي شود. اين امر باعث كاهش سطح فشار اكسيژن به خصوص در ICU ها مي شود و گاهي به بيماران آسيب مي رساند.

بنابراين ، بسيار مهم است كه حداقل بيمارستان ها و مراكز درماني بايد برنامه مشخصي براي قطع برق و بيمارستان ها داشته باشند ، بايد مشخص شود كه در چه زماني برق قطع مي شود تا آنها بلافاصله اضطراري داشته باشند. به برق متصل شويد. عرضه.

در عين حال ، نكته دوم اين است كه توجه به كيفيت مناسب هوا در بيمارستان ها ، به ويژه هواي گرم سال و در شرايطي كه بسياري از بيماران علائم بيماري قلبي مانند تب ، سرفه و موارد ديگر را دارند ، ضروري است. . تخت بيمارستان وجود دارد. با اين حال نمي توان به بيمارستان ها گفت كه در ساعات خاص كولر را خاموش كنند. زيرا در اين حالت دماي بدن بيمار بالا رفته و به بيمار آسيب مي رساند. در عين حال ، تهويه هوا در بيمارستان ها براي جلوگيري از انتقال بيماري هاي تنفسي مانند بيماري هاي قلبي به افراد ديگر و بيماران ضروري است.

علاوه بر اين ، سومين مشكلي كه منجر به برنامه ريزي مكرر و نامنظم در بيمارستان ها مي شود ، نگراني در مورد تخريب زيرساخت ها و تجهيزات و ابزار بيمارستان مانند سي تي اسكن ، سونوگرافي و غيره است كه گاهي اوقات ميلياردها دلار هزينه دارد و دشوار است. آماده شدند وقتي اين كشور با تحريم هاي تجهيزات پزشكي و دارويي ايالات متحده روبرو شد و با هر بار قطع برق ، مي تواند آسيب اقتصادي بزرگي به اقتصاد بهداشت و درمان كشور وارد كند.

اين به دليل اعلاميه اخير دكتر عليرضا زالي ، فرمانده عمليات كرونا در تهران بود كه “قطع برق نگراني هاي سلامتي را ايجاد كرده است. تعداد قابل توجهي از بيماران نياز به استفاده از مولد اكسيژن دارند كه” فشار زيادي بر بيمارستان ها. “

“علاوه بر اين ، اتاق هاي عمل و بخش هاي اورژانس مناطق پرخطري هستند كه با قطعي برق مواجه هستند. برخي از تجهيزات گران قيمت نيز با قطع برق مشكل دارند.”

زالي همچنين گفت كه “علاوه بر اين ، واكسن بسيار مهم است كه باعث نگراني شده است. اين نگراني ها از طريق استاندار تهران به مقامات بخش برق منتقل مي شود.”

قطعي برق و اكسيژن رساني به بيماران كرونا ويروس در بيمارستان ها

همچنين ، چند روز پيش ، ويدئويي در فضاي مجازي منتشر شد كه مي گويد زندگي بيماران بستري در ICU بيمارستان به دليل برق به خطر مي افتد و هيچ كاري توسط كسي انجام نشده است. اگرچه خبرنگار تيتر نيوز براي تأييد اين ويدئو با مسئولان وزارت بهداشت تماس گرفت و نتيجه اي نگرفت ، اما همانطور كه قبلاً اشاره شد ، قطع شدن برق در بيمارستان ها و قطع برق از طريق تجهيزات برق اضطراري مدتي طول كشيد. تصرف مي شود ، و اين مي تواند باعث كمبود اكسيژن شود. سطح ، اما مطمئناً بيمارستان ها مي توانند با جلوگيري از آسيب ديدگي بيماران ، از اقدامات پيشگيرانه جلوگيري كنند. بر اين اساس ، دكتر نادر توكلي ، در مصاحبه اي با تيتر نيوز ، در مورد احتمال قطع مكرر برق در تهران و آسيب احتمالي بيماران بستري در ICU ، به ويژه بيماران شريان كرونا ويروس در تهران صحبت كرد. همه بيمارستان ها داراي برق اضطراري و مولد هستند. تجديد نظر شده و خوشبختانه اقدامات لازم در سيستم كليه بيمارستانها انجام شده است.

دكتر فرشاد الهاما ، معاون علوم پزشكي دانشگاه تهران به تيتر نيوز گفت: “خدا را شكر كه تاكنون مشكلي در قطع برق نداشته ايم.” زيرا بيمارستان ها قبلاً مطلع شده اند و همه ژنراتورها و گازوئيل ها بررسي شده اند. ما از اين بابت مشكلي نداشتيم. البته ممكن است با قطع برق ، يك ناظر در بيمارستان دچار مشكل شود يا دستگاه را بسوزاند ، اما هيچ بيماري مشكلي ندارد.

وي تأكيد كرد: با توجه به اينكه احتمال قطع برق هميشه وجود دارد ، همه بيمارستان ها تجهيزات الكتريكي اضطراري دارند. به جز در بيمارستان مورد معاينه قرار نگرفته اند و هيچ ارتباطي برقرار نشده است. دانشگاه علوم پزشكي تهران در اولين موارد قطعي برق اتفاق افتاد ، ما اعلام كرديم كه تمام سيستم هاي بيمارستاني ما بايد مورد بازرسي قرار گيرند ، ذخاير گازوئيل آنها بايد براي ژنراتورهاي ديزلي آنها مناسب باشد ، و آنها بايد ديزل را بررسي كنند ، بنابراين ما مشكلي با اين مسئله نداريم.

الهام گفت: “زيرا در پدافند غيرعامل ، يكي از كارهاي بيمارستان ها بازرسي از اين تجهيزات است و بر اين اساس ، ما دائماً اين موارد و حتي سيستم هاي برق اضطراري و ديزل ژنراتور را بازرسي مي كنيم.” و با ديگران ارتباط برقرار كنيد. ” مي بينيم اخيراً اين موارد دوباره مورد بررسي قرار گرفته و ويزيت هاي ميداني انجام شده است و خوشبختانه تاكنون مشكلي براي بيماران در بيمارستان هاي ما وجود نداشته است.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.