اول از همه سعي كنيد سيب زميني سبز نخوريد. نتايج نشان مي دهد كه مقدار سولانين در هنگام جوش و جوشيدن سيب زميني به 26٪ مقدار اوليه كاهش مي يابد و وقتي پوست سيب زميني از هم جدا شده باشد اين كاهش بيشتر است. آلكالوئيدها به راحتي در آب جوش حل مي شوند و از …
منبع :
سبز شدن سيب زميني؛ آيا سيب زميني سبز سرطان زا است؟
سبز شدن سيب زميني؛ آيا سيب زميني سبز سرطان زا است؟ https://ijmarket.com/blog/سبز-شدن-سيب-زميني؛-آيا-سيب-زميني-سبز-سرط/ https://ijmarket.com/blog/سبز-شدن-سيب-زميني؛-آيا-سيب-زميني-سبز-سرط/#respond ايجي ماركت Fri, 18 Jun 2021 15:36:14 0000 سلامتي و پزشكي https://ijmarket.com/blog/سبز-شدن-سيب-زميني؛-آيا-سيب-زميني-سبز-سرط/
اول از همه سعي كنيد سيب زميني سبز نخوريد. نتايج نشان مي دهد كه مقدار سولانين در هنگام جوش و جوشيدن سيب زميني به 26٪ مقدار اوليه كاهش مي يابد و وقتي پوست سيب زميني از هم جدا شده باشد اين كاهش بيشتر است. آلكالوئيدها به راحتي در آب جوش حل مي شوند و از …
منبع :
سبز شدن سيب زميني؛ آيا سيب زميني سبز سرطان زا است؟
اول از همه سعي كنيد سيب زميني سبز نخوريد. نتايج نشان مي دهد كه مقدار سولانين در هنگام جوش و جوشيدن سيب زميني به 26٪ مقدار اوليه كاهش مي يابد و وقتي پوست سيب زميني از هم جدا شده باشد اين كاهش بيشتر است. آلكالوئيدها به راحتي در آب جوش حل مي شوند و از سيب زميني خارج مي شوند. در سيب زميني هاي داراي پوست ، پوست به عنوان يك مانع عمل مي كند و مقدار كمتري از اين مواد از سيب زميني پاك مي شود. اگر قصد داريد سيب زميني ها را با پوست آنها بپزيد ، بهتر است آنها را به چند قطعه بريزيد تا نسبت پوست و گوشت سيب زميني كاهش يابد و مقدار بيشتري سولانين از آن خارج شود.
همچنين بخوانيد: نقش آهن در بدن چيست؟ بهترين منابع غذايي آهن
روش سرخ كردن: روش سرخ كردن مقدار آلكالوئيدها را نيز به ميزان قابل توجهي كاهش مي دهد. برخي تحقيقات نشان مي دهد كه درجه حرارت بالاي فرآيند سرخ كردن باعث تجزيه اين تركيبات مي شود. همانطور كه گفته شد ، سيب زميني سرخ كرده حاوي كمترين مقدار سولانين است زيرا بيشتر سولانين در طي فرآيند لايه برداري ، خرد كردن ، بلانش و در نهايت سرخ شدن تجزيه مي شود.
پخت در فر: پخت سيب زميني با پوست به مدت 45 دقيقه در دماي 180 درجه سانتيگراد در فر تأثير قابل توجهي در كاهش ميزان سولانين سيب زميني (تقريباً 50٪ مقدار اوليه) نشان داده است.
پخت مايكروويو: اگرچه مقدار قابل توجهي از سولانين با پخت مايكروويو كاهش مي يابد (10 دقيقه با قدرت 750) ، اما همان اثر سرخ كردن و جوشيدن را ندارد.
تحقيقات نشان مي دهد كه تجزيه سولانين به طور كلي در دماي 150 درجه سانتيگراد اتفاق مي افتد و در دماي 190 درجه سانتيگراد خيلي زود تجزيه مي شود ، با اين حال بهتر است سيب زميني جوانه زده و سبز براي مصرف انتخاب نشود.
چند نكته اضافي در مورد نحوه پخت سيب زميني سبز
رعايت اين نكات به شما كمك مي كند هنگام پختن سيب زميني ، به ويژه سيب زميني سبز ، عوارض جانبي و آسيب كمتري به بدن و اطرافيان وارد كنيد:
آبي كه در آن سيب زميني آب پز ، به ويژه سيب زميني سبز يا جوانه زده دور ريخته مي شود و هرگز براي جوشاندن غذاهاي ديگر استفاده نمي شود.
از اين روغن استفاده مجدد نكنيد ، زيرا برخي از آلكالوئيدها مي توانند وارد روغن سرخ كنندگي شوند.
اگرچه پخت در فر مقدار زيادي از سولانين را از بين مي برد ، اما اگر مي خواهيد سيب زميني با پوست داخل فر بپزيد ، از سيب زميني سالم و بدون جوانه استفاده كنيد.
سيب زميني ها را در يك مكان خشك و خنك و تاريك نگهداري كنيد.
آيا سيب زميني سبز سرطان زا است؟
همانطور كه گفته شد ، سيب زميني سبز مي تواند حاوي مقادير سمي باشد كه براي سلامتي مضر است. با اين حال ، نمي توان به اين سوال كه آيا سيب زميني سبز سرطان زا است پاسخ داد ، زيرا تحقيقات گسترده اي در اين زمينه انجام نشده است. با اين حال ، از آنجا كه بيشتر سموم موجود در سيب زميني سبز در طي فرآيند پختن از بين مي رود ، احتمال كمي وجود دارد كه نظريه سرطان زايي سيب زميني سبز وجود داشته باشد.
خواص سيب زميني سبز
اگرچه گفته شده است كه سيب زميني سبز حاوي مقادير سمي است و مي تواند براي سلامتي مضر باشد ، برخي ادعاها (به ويژه در زمينه ماسك صورت) وجود دارد كه خواص سيب زميني سبز را نشان مي دهد.تاكنون هيچ مدركي مبني بر خواص سالم سيب زميني سبز وجود ندارد و استفاده از آنها در ماسك هاي پوستي حتي مي تواند برخي از مشكلات پوستي را ايجاد كند.
آخرين كلمه
سيب زميني سبز معمولاً در نتيجه قرار گرفتن در معرض آفتاب به مدت طولاني توليد مي شود كه مي تواند باعث ايجاد مواد سمي شود. سموم موجود در سيب زميني سبز به طور كلي با پوست گرفتن از بين مي رود و اگر سبزيجات به سيب زميني نفوذ كرده اند ، بايد از خوردن آنها خودداري كنيد. پختن سيب زميني به طور كلي بسياري از سموم را از بين مي برد و بهترين راه براي از بين بردن اين مواد تهيه چيپس سيب زميني است.
منابع:
healthline.com
كليه مطالب موجود در سايت به عهده منابع اصلي است و بانك مشاغل اينفوجاب هيچ گونه مسئوليتي در قبال مطالب ندارد.
منبع :
سبز شدن سيب زميني؛ آيا سيب زميني سبز سرطان زا است؟
- سه شنبه ۰۸ تیر ۰۰ | ۰۶:۵۹
- ۸ بازديد
- ۰ نظر