سلام دكتر / خراسان رضوي مطالعات نشان مي دهد كه يك رژيم غذايي ناسالم مي تواند خطر خستگي و رانندگي خطرناك در بين رانندگان كاميون را افزايش دهد ، كه اغلب عامل اصلي در برخورد با ساير اتومبيل ها است. به گفته يوركلت ، هر ساله حدود 1.35 ميليون نفر در تصادفات رانندگي جان خود …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
رژيم غذايي ناسالم، رانندگي خطرناك را افزايش ميدهد
رژيم غذايي ناسالم، رانندگي خطرناك را افزايش ميدهد https://hydoc.ir/رژيم-غذايي-ناسالم،-رانندگي-خطرناك-را-ا/ https://hydoc.ir/رژيم-غذايي-ناسالم،-رانندگي-خطرناك-را-ا/#respond سلام دكتر Wed, 16 Jun 2021 04:51:42 0000 رسانه سلامت و دانش افزايش برنامه رژيم ليمويي تصادفات رانندگي خطرناك را رانندگي رژيم رژيم غذايي رژيم لاغري ليمويي رونندان سايت ليمويي غذاي ناسالم غذايي لاغري ليمويي ليمويي رژيم منطقه اي - علمي و آموزشي ميدهد ناسالم https://hydoc.ir/?p=7769
سلام دكتر / خراسان رضوي مطالعات نشان مي دهد كه يك رژيم غذايي ناسالم مي تواند خطر خستگي و رانندگي خطرناك در بين رانندگان كاميون را افزايش دهد ، كه اغلب عامل اصلي در برخورد با ساير اتومبيل ها است. به گفته يوركلت ، هر ساله حدود 1.35 ميليون نفر در تصادفات رانندگي جان خود …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
رژيم غذايي ناسالم، رانندگي خطرناك را افزايش ميدهد
سلام دكتر / خراسان رضوي مطالعات نشان مي دهد كه يك رژيم غذايي ناسالم مي تواند خطر خستگي و رانندگي خطرناك در بين رانندگان كاميون را افزايش دهد ، كه اغلب عامل اصلي در برخورد با ساير اتومبيل ها است.
به گفته يوركلت ، هر ساله حدود 1.35 ميليون نفر در تصادفات رانندگي جان خود را از دست مي دهند و رانندگان حرفه اي در معرض خطر بيشتري براي طول چرخ هستند.
محققان گفتند: “چندين عامل شناخته شده ، از جمله جنس ، سن ، تجربه ، مهارت ها و نگرش به رانندگي در اين زمينه مهم است ، اما سبك زندگي نيز مي تواند عامل ديگري باشد ، به ويژه رانندگي در مسافت هاي طولاني اغلب منجر به كمبود خواب ، عادات غذايي و فعاليت مي شود.” بدن محدود است.
چندين مطالعه در مورد تأثيرات بالقوه الگوي غذايي بر رفتار رانندگي در بين رانندگان حرفه اي كاميون انجام شده است و محققان سعي كرده اند با مطالعه الگوهاي رژيم غذايي و خستگي در نمونه 389 راننده مرد از يك شركت حمل و نقل در سوژو بر اين تفاوت علمي غلبه كنند. چين بر رفتار رانندگي تأثير مي گذارد؟
بيشتر رانندگان بين 31 تا 60 سال سن داشتند ، از 6 تا 10 سال تجربه رانندگي داشتند و سالانه 50-100000 كيلومتر در جاده پيموده بودند.
از هر راننده خواسته شد كه در 12 ماه گذشته در پرسشنامه 25 ماده اي فركانس غذا ، مقدار و مقدار غذا خورده را گزارش كند.
آنها يك پرسشنامه خستگي چند رشته اي را تكميل كردند كه خستگي جسمي و رواني را در مقياس 5 نمره ارزيابي كرد و همچنين دو پرسشنامه معتبر در مورد رفتار رانندگي و نگرش نسبت به ساير رانندگان در جاده را ارزيابي كرد.
نمونه هاي رژيم غذايي به غذاهاي اصلي (مصرف زياد كربوهيدرات ، غلات ، شير و تخم مرغ) ، پروتئين هاي حيواني (ماهي و مرغ) و ميان وعده (غذاهاي سرخ شده ، شيريني و نوشيدني هاي شيرين) تقسيم شدند.
رژيم هاي غذايي غني از سبزيجات و غذاهاي اصلي به شدت با رفتار ايمن رانندگي ارتباط داشتند. رژيم هاي غذايي پروتئيني حيوانات با ميزان بالاتر خطا ، غلظت و تمركز كمتري همراه بودند و ميان وعده ها نيز به شدت با رفتارهاي ايمن رانندگي در ارتباط بودند.
نتايج نشان مي دهد كه خستگي مي تواند بر عادت هاي غذايي و سپس رفتار رانندگي تأثير بگذارد ، بنابراين رژيم هاي غذايي سبزيجات و غذاهاي اصلي ارتباط كمتري با خستگي دارند و رژيم هاي غذايي حاوي پروتئين و ميان وعده هاي حيواني ، از جمله ميان وعده ها ، بيشتر با خستگي همراه هستند.
اين مطالعه يك مطالعه مشاهده اي است ، بنابراين نمي تواند علت را تعيين كند ، بلكه فقط رابطه را تعيين مي كند. اين مطالعه عمدتا بر اساس گزارشات شركت كنندگان بود و محققان هيچ داده اي در مورد عوامل خطر احتمالي مانند سيگار كشيدن ، فعاليت بدني ، سبك زندگي و استرس كاري جمع آوري نكردند.
آنها خاطرنشان كردند: “خوردن ميان وعده هاي ناسالم اغلب با زمان وعده غذايي و متابوليسم نامتعادل همراه است و مي تواند بر بسياري از موارد كه به هوشياري و تمركز نياز دارند تأثير بگذارد.
محققان نتيجه گرفتند: “نتايج اين مطالعه از رابطه بين رژيم غذايي و رفتار رانندگي در نمونه اي از رانندگان حرفه اي كاميون ، چربي ها و قندها پشتيباني مي كند.
يافته ها در مجله Occupational & Environment Medicine منتشر شده است.
انتهاي پيام
.
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
رژيم غذايي ناسالم، رانندگي خطرناك را افزايش ميدهد
- جمعه ۰۴ تیر ۰۰ | ۱۲:۲۴
- ۱۱ بازديد
- ۰ نظر