اگرچه پيشرفت هاي علمي و مجموعه آزمايشات تاريخي بشر او را بسيار راحت كرده است ، اما واقعيت اين است كه او در زمينه آسايش موفقيت چنداني كسب نكرده است ، بنابراين او هر روز در حال بررسي اكتشافات و داشته هاي خود است. ترديد و جستجوي راه درست و اطلاعات ديني يكي از آنهاست …
امام زمان منجي يا امام زمان رخنهپوش https://titr-news.ir/2021/03/امام-زمان-منجي-يا-امام-زمان-رخنهپوش/ تيتر نيوز Mon, 29 Mar 2021 21:30:56 0000 عمومي https://titr-news.ir/2021/03/امام-زمان-منجي-يا-امام-زمان-رخنهپوش/ اگرچه پيشرفت هاي علمي و مجموعه آزمايشات تاريخي بشر او را بسيار راحت كرده است ، اما واقعيت اين است كه او در زمينه آسايش موفقيت چنداني كسب نكرده است ، بنابراين او هر روز در حال بررسي اكتشافات و داشته هاي خود است. ترديد و جستجوي راه درست و اطلاعات ديني يكي از آنهاست …
اگرچه پيشرفت هاي علمي و مجموعه آزمايشات تاريخي بشر او را بسيار راحت كرده است ، اما واقعيت اين است كه او در زمينه آسايش موفقيت چنداني كسب نكرده است ، بنابراين او هر روز در حال بررسي اكتشافات و داشته هاي خود است. ترديد و جستجوي راه درست و اطلاعات ديني يكي از آنهاست ، اگرچه آنچه اديان ارائه مي دهند ، به دليل رفتار مفيد رهبران / معتقدان هنوز نتوانسته اند او را راضي كنند.
در اولين درس هري شانزده درس براي قرن بيستماز نااميدي گفته مي شود كه بعداً دو تجربه يا داستان توسط نيويورك ، برلين ، لندن و مسكو با عناوين فاشيستي ايجاد شد كه در سال 1938 (با جنگ جهاني دوم) و كمونيسم با فروپاشي اتحاد جماهير شوروي در 1980 ناپديد شد. اتحاد. اتصال. اكنون جدال با داستان سوم وجود دارد ، ليبرال ، كه از نظر او ، با تمام سلطه و جهاني شدن ، وارد در سال 2016 دو مرحله خروج انگليس از اتحاديه اروپا (Brexit) و با ظاهر دونالد ترامپ را مشخص كرد . اين مرحله وارد مرحله جديدي شده و اساساً به مرحله بي لياقتي و بي ثباتي جدي رسيده است و شعارهاي چشمگير آن كه در استقلال و نظام دموكراتيك منعكس شده به شدت شكسته شده است و امروز ، تاريخ پايان تاريخ است. (1) از سر راه خود خارج مي شود و اين داستان ايده آل پاسخگوي نيازها يا نگراني هاي زمان نيست. به گفته هري ، معضل تعيين اهداف ليبرال ها را مجبور به تفكر در قالب مفاهيم آخرالزماني كرده است ، گويي كه مسير بدبختي از تاريخ منحرف مي شود ، اين بدان معني است كه ما اكنون آرماگدون را داريم (آخرين راه بين خير و شر) قدم برداشتن به سمت جنگ (قبل از روز قضاوت) ، ما در حال حركت هستيم. او ادامه مي دهد: وقتي توانايي مواجهه با واقعيت را از دست مي دهيم ، ذهنمان به سناريوهاي فاجعه باريك مي شود..())
هاراري ، كه به گفته برخي ، مطالعه اي خردمندانه و تخصصي در توصيفات تاريخي بشر دارد ،(3) در اين بحث ، 6 مورد فرعي شناسايي شده است كه از ارزش قابل توجهي برخوردار هستند ، حتي اگر با تمام ادعاهاي آنها مطابقت نداشته باشد. تجربه بشر در ارائه مدل هايي براي زيست شناسي بهينه و انساني ؛ با موانع / ورقه هاي يخي بزرگي روبرو شده است كه فقط بخشي از آن براي انسان آشكار شده است. هيچ داستان ساختگي نمي تواند نيازهاي اساسي انسان را برآورده كند ، همان كاري كه Ton Doe در كتاب خود در گذشته انجام داده است ، زماني كه تمدن غرب هرگز با چنين بحران هايي روبرو نشده است. تمدن در كشاورزي تجربيوي از چالش هايي كه البته در دو مقوله خلا معنوي و رشد ملي گرايانه با آن روبرو شد صحبت كرد. بنابراين سوال اين است كه ، چه اميدي مي تواند زندگي را ممكن كند؟
همانطور كه مشخص شد ، هري ، بر اساس نظريه مادي گرايانه خود ، جنگ خير و شر اخير را صحنه اي فاجعه بار مي داند و البته راهي ديگر براي برون رفت از بحران پيشنهاد مي كند كه از حوصله اين مقاله خارج است. نقطه اختلاف با آنها ، زيرا او مي داند كه در تعارض خير و شر و در آمدن بخشنده يا مصلح ، توحيد در همه اديان وجود دارد. آيين زرتشت ، يهوديت ، مسيحيت و اسلام هزاران سال پشتيباني كرده و عظمت اطلاعات الهي را به ثبت رسانده است ، و به چالش كشيدن و زير سوال بردن آن آسان نيست.
آنچه در اينجا بايد مورد توجه قرار گيرد ، نقش سن / ناجي و مصلح جهاني در زندگي بشر بر اساس تفكر شيعه است كه مي تواند به شرح زير توضيح داده شود: او خواهد آمد و پس از آن با او و ستمگران مي جنگد ، چنين خواهد شد. جهان را با نيكي و عدالت پر كنيد ، درگيري بين خير و شر را با آن خاتمه دهيد ، خير بر تخت سلطنت مي نشيند ، خوشبختي جهاني مي شود ، ظلم و استبداد از بين مي رود ، بي عدالتي از بين مي رود و بهترين محققان زندگي از دست مي رود. . در دنياي بشري ، انسان ها با آرامش و اطمينان كامل در كنار هم مي نشينند و از نظر كلان ، تمدن كامل و مطلوبي احساس مي شود و آنچه انسان هميشه مشتاق دستيابي به آن در تاريخ بوده است ، به نظر مي رسد. بدون شك چنين ديدگاهي براي همه اميدواركننده و خوشايند است ، اما چنين ديدگاهي يا اعتقادي نمي تواند ضعف ها يا كاستي ها را توجيه كند و يا بي عدالتي ها و نارسايي ها را در جامعه بشري جاي دهد.
تقليل امام زمان به شخصيتي فاسد كه نواقص مديريت افراد را توجيه كند يا اجازه بي مسئوليتي فرهنگي ، اجتماعي و سياسي مردم را بدهد – همانطور كه برخي از مدعيان / حجتاس گفته اند – بيش از هر چيز جاي سوال دارد. اينها نقص و ضعف است. خود و واقعيت منجي باعث بي آبرويي مي شود ، انگيزه ، مسئوليت ، تعهد ، تلاش و توانايي در آن وجود دارد و اگر چنين شود ، بدون شك ذهن را به مواد مخدر و وظايف انساني تحويل مي دهد و در نهايت. با نااميدي. و فاجعه اي ايجاد خواهد كرد كه با فلسفه انتظار و ظاهر اصلاح كننده مغايرت دارد.
* عضو دانشكده م theسسه علوم و فرهنگ اسلامي
منبع و پيوست:
شانزده درس براي قرن بيستم، “يوهان نوح هراري” تمدن در كشاورزي تجربي، آرنولد تواين بي. ” پايان تاريخ، فرانسيس فوكوياما.
1. نظريه پايان تاريخ ، ارائه شده توسط فرانسيس فوكوياما ، بر آرمان ليبرال دموكراسي به عنوان بزرگترين دستاورد تاريخ بشر تأكيد مي كند.
2. هري ، درس يازدهم قرن 21 ، ص.
3. كلمه اي از صاحبان املاك در نقد كتاب هري.
- پنجشنبه ۱۲ فروردین ۰۰ | ۰۶:۲۲
- ۱۰ بازديد
- ۰ نظر