احتمالا بعد از خواندن نتايج تحقيقاتي كه در اين مطلب به آنها پرداختهايم سيبزميني آبپز، پوره و كبابي را ترجيح خواهيد داد. چه كسي هست كه از خوردن سيبزميني سرخكرده بدش بيايد؟ خوشمزه، ترد، نمكي و لذيذ. تنها يك مسئله وجود دارد؛ سيبزميني سرخ كرده يكي از بدترين خوراكيهايي است كه ميتوانيد روانه معده يتان كنيد. راستش را بخواهيد شبيه يك چيز كشنده! طبق تحقيقات انجام شده دو تا سه مرتبه مصرف سيبزميني سرخ شده در طول هفته ارتباط زيادي با مرگ زودرس دارد. در اين تحقيق محققان مصرف سيبزميني سرخ كرده توسط ۴۴۰۰ بزرگسال بين ۴۵ تا ۷۹ سال را در يك بازه ۸ ساله بررسي كردهاند. در اين مدت ۲۳۶ نفر از آنها جان سپردند.
به طور كلي، مقدار سيبزميني مصرف شده دليل اصلي مرگ نيست، بلكه طرز تهيه آن ارتباط مستقيم با مرگ افراد داشته است. آنهايي كه عادت داشتند دو يا چند بار در هفته سيبزميني «سرخ شده در روغن» بخورند دو برابر ديگران در معرض خطر مرگ قرار گرفتند. قبل از اينكه كل سيبزمينيهاي داخل خانه را دور بريزيد توجه داشته باشيد كه نحوه طبخ تمام خوراكيها اهميت زيادي دارد. بهتر است هميشه سيبزمينيها را آبپز و پوره كنيد، به اين ترتيب ميتوانيد آنها را به راحتي در كنار ژامبون و استيك هم ميل كنيد. خلاصه اينكه اگر نميتوانيد بي خيال سيبزميني شويد، به طرز پخت آن دقت كنيد تا به اين زوديها لذت خوردنشان را از دست ندهيد.
- سه شنبه ۰۱ بهمن ۹۸ | ۰۲:۲۵
- ۱۰۷ بازديد
- ۰ نظر