وقتي كودكان و جوانان وارد دنياي اينترنت مي شوند ، مي توان گفت كه آنها تا حد زيادي خارج از دنياي واقعي هستند. به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه “Javin” درادامه تأكيد كرد: انجام ندادن كار كودك و نگفتن درخواست هاي والدين به عادتي تبديل شده است كه به راحتي نمي توان از آن دوري …
دوستان مجازي، عزيزتر از والدين واقعي! https://titr-news.ir/2021/02/دوستان-مجازي،-عزيزتر-از-والدين-واقعي/ تيتر نيوز Tue, 23 Feb 2021 17:32:12 0000 عمومي https://titr-news.ir/2021/02/دوستان-مجازي،-عزيزتر-از-والدين-واقعي/ وقتي كودكان و جوانان وارد دنياي اينترنت مي شوند ، مي توان گفت كه آنها تا حد زيادي خارج از دنياي واقعي هستند. به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه “Javin” درادامه تأكيد كرد: انجام ندادن كار كودك و نگفتن درخواست هاي والدين به عادتي تبديل شده است كه به راحتي نمي توان از آن دوري …
وقتي كودكان و جوانان وارد دنياي اينترنت مي شوند ، مي توان گفت كه آنها تا حد زيادي خارج از دنياي واقعي هستند.
به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه “Javin” درادامه تأكيد كرد: انجام ندادن كار كودك و نگفتن درخواست هاي والدين به عادتي تبديل شده است كه به راحتي نمي توان از آن دوري كرد. دنياي مجازي و مردم آن چنان در كودكان وسواس دارند كه گاهي اوقات به عزيزانشان نزديك هستند.
كودكان ، قربانيان فضاي مجازي
با ظهور اينترنت و فضاي مجازي ، بازي هاي سنتي و گروهي براي كودكان و بزرگسالان به سرعت زمينه را براي بازي هاي ديجيتالي و اينترنتي فراهم كرده است. جذابيت اين مكان به قدري زياد است كه كودكان و نوجوانان نمي خواهند اوقات خود را با دوستانشان بگذرانند و در عوض بيشتر وقت خود را در فضاي مجازي فدا مي كنند.
گشت و گذار ، تفريح و سرگرمي
ايجاد اين پديده الكترونيكي اگرچه سرعت و سهولت زندگي افراد را به همراه دارد ، اما به دليل وابستگي زيادي كه باعث ايجاد پيگيري براي بازديدكنندگان از اين فضا شده است ، مردم نه تنها براي نيازهاي اساسي بلكه از طرق مختلف نيز استفاده مي كنند. براي مرورگرها ، سرگرمي ، سرگرمي و گشت و گذار در شبكه هاي اجتماعي.
براي فرار از تنهايي به فضاي مجازي پناه ببريد
تنها مهمترين دلايل اعتياد به اينترنت در كودكان و بزرگسالان را مي توان در نظر گرفت. اين احساس كه آنها مي خواهند در اين فضا و شبكه هاي اجتماعي غوطه ور شوند و با دوستان مجازي ارتباط برقرار كنند ، ناديده گرفته مي شود. در حقيقت ، اينترنت محلي براي خلاص شدن از مشكلات و مشكلات حل نشده در زندگي واقعي است كه باعث افزايش پرخاشگري و عصبانيت در كودكان و بزرگسالان و همچنين افسردگي و روان پريشي در آنها مي شود.
لازم به يادآوري است كه كودكان در هر زمينه اي الگوي والدين خود هستند.
كودكان را با لپ تاپ و تلفن تشويق كنيد
با توجه به اينكه سواد رسانه اي در خانوارهاي ايراني كم است و خانواده ها وقت زيادي را در اين فضا تلف مي كنند ، اين مسئله تأثيرات مخرب و فراموش نشدني بر روي كودكان و حتي اعضاي خانواده دارد. يكي از اشتباهاتي كه والدين در تشويق فرزندان خود مرتكب مي شوند ، تهيه لپ تاپ ، تلفن همراه و مخابرات براي آنها به عنوان هديه است. رها كردن كودكان و نوجوانان در يك فضاي مجازي گسترده و ناآشنا باعث مي شود والدين و دوستان واقعي خود را با ارتباطات مجازي قرار دهند.
فضاي مجازي به جاي دوره خانوادگي
امروزه فضاي مجازي بخش عمده اي از زندگي مردم را به خود اختصاص داده است. اخيراً خانواده ها با لباس هاي مختلف دور هم جمع شده و اجتماعات خانوادگي برگزار مي كنند و به فرزندان خود احساس خانواده ، دوستي خانوادگي ، همدلي و خويشاوندي مي بخشند ، اما امروز با كاهش روز. دوره هاي خانوادگي و فاصله خانوادگي از يكديگر ، استفاده از فضاي مجازي و گذراندن اوقات در آن به امري عادي تبديل شده است و اين زنگ خطري براي خانواده ها است تا فرزندان خود را در آسيب هاي اجتماعي و رواني به دام بيندازند.
نياز به آموزش و فرهنگ
به منظور پيشگيري و مقابله با تهديدات ناشي از فن آوري هاي ارتباطي جديد و پيچيده ، بهتر است قبل از معرفي اين ابزار به جامعه و مردم ، فرهنگ و آموزش لازم را در اين زمينه ارائه دهيد تا دچار مشكل شوند. و معايب استفاده از آن. فناوري اضطراري انجام ندهيد. شايد خطاي انساني ما در نحوه استفاده از اين ابزارها به دليل مفيد بودن آنها و استفاده مفيد و م effectiveثر آنها در تغيير مشكلات و تهديدهاي برگشت ناپذير باشد.
نياز به اقدامات پيشگيرانه و قانوني
طبق تحقيقات ، به طور متوسط ، كودكان ما روزانه چهار تا نه ساعت در فضاي مجازي مي گذرانند و وقت خود را تلف مي كنند در حالي كه حضور جوانان ژاپني در فضاي مجازي فقط 15 تا 45 روز در روز است و تا چند دقيقه است. اعتياد به فضاي مجازي تهديدي براي رابطه مادر و كودك است و تعارض عاطفي بين آنها ايجاد مي كند. مي توان گفت كه پايان ارتباط عاطفي خانواده ايراني علي رغم استفاده بي فايده و حداكثر از اين فضا و كمبود وقت با اعضاي خانواده مبهم و ناشناخته خواهد بود.
لازم به يادآوري است كه فضاي مجازي به عنوان جادوگري در عصر حاضر يكي از ابزارها و امكاناتي است كه نقشي اساسي و مهم در آينده كودكان و خانواده ها دارد و يادگيري روش صحيح استفاده از آن ضروري است. بنابراين ، براي كاهش و به حداقل رساندن آسيب به اين منطقه ، بايد اقدامات پيشگيرانه مانند اطلاع رساني و آموزش به افراد نيازمند ، به ويژه دانش آموزان ، و همچنين قوانين و مقررات مربوط به مبارزه با جرايم اينترنتي انجام شود.
زخم ها را بايد جدي گرفت
سرانجام ، برخي از تأثيرات منفي استفاده ناشناس از اينترنت و شبكه هاي اجتماعي مختلف بر روابط اعضاي خانواده را مي توان به شرح زير ذكر كرد:
– مشكلات اخلاقي و سو abuse استفاده
– شركت بد و رفتار خطرناك
– تنوع خواسته هاي جنسي
– از دست دادن حريم خصوصي
كاهش گفتار
در- كاهش صميميت و تماس عاطفي
– كاهش اعتماد و افزايش سوerstand تفاهم ها
– طلاق و جدايي احساسات
استفاده بيش از حد از اينترنت و فضاي مجازي در محيط خانواده ، اعتياد به مكان ، تماس با غريبه ها و فضاي مجازي و كاهش تماس عاطفي ، ميزان مكالمه اعضاي خانواده را به كمتر از 15 دقيقه در روز مي رساند. روابط با غريبه ها و غريبه ها و حتي افراد از جنس مخالف مي تواند منجر به از بين رفتن اعتماد بين اعضاي خانواده ، از بين رفتن آرامش و آرامش ، جايگزيني با اضطراب و پرخاشگري و در نهايت تشكيل خانواده شود.به دليل همين مركز گرم. جالب اينجاست كه براي اين مكان آسيب جدي ديده است.
انتهاي پيام
- جمعه ۰۸ اسفند ۹۹ | ۰۶:۱۰
- ۱۶ بازديد
- ۰ نظر