و با توجه به شفاف ، سعي كنيد غذاهاي مناسب اين فصل را در فصل سرما بخوريد. غذاهاي سالم و سالم و سرشار از مواد مغذي و آنتي اكسيدان. اين غذاها سيستم ايمني بدن شما را تقويت كرده و از شما در برابر هواي سرد محافظت مي كنند. چغندر ، كلم پيچ ، هويج و …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مصرف اين مواد غذايي در زمستان ضروري است
مصرف اين مواد غذايي در زمستان ضروري است https://hydoc.ir/مصرف-اين-مواد-غذايي-در-زمستان-ضروري-است/ https://hydoc.ir/مصرف-اين-مواد-غذايي-در-زمستان-ضروري-است/#respond سلام دكتر Mon, 11 Jan 2021 17:20:56 0000 رسانه سلامت و دانش https://hydoc.ir/مصرف-اين-مواد-غذايي-در-زمستان-ضروري-است/
و با توجه به شفاف ، سعي كنيد غذاهاي مناسب اين فصل را در فصل سرما بخوريد. غذاهاي سالم و سالم و سرشار از مواد مغذي و آنتي اكسيدان. اين غذاها سيستم ايمني بدن شما را تقويت كرده و از شما در برابر هواي سرد محافظت مي كنند. چغندر ، كلم پيچ ، هويج و …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مصرف اين مواد غذايي در زمستان ضروري است
و با توجه به شفاف ، سعي كنيد غذاهاي مناسب اين فصل را در فصل سرما بخوريد. غذاهاي سالم و سالم و سرشار از مواد مغذي و آنتي اكسيدان.
اين غذاها سيستم ايمني بدن شما را تقويت كرده و از شما در برابر هواي سرد محافظت مي كنند. چغندر ، كلم پيچ ، هويج و سيب زميني از جمله سبزيجاتي هستند كه به تقويت سيستم ايمني بدن شما در اين فصل كمك مي كنند.
به جاي خوردن شيريني و افزودن كالري بيشتر از حد لازم ، سعي كنيد از مصرف اين سبزيجات تازه كه براي تقويت سيستم ايمني بدن مفيد هستند غافل نشويد.
جنسيت
چغندر يك سبزيجات غني از شكر است و هر فنجان حاوي 50 كالري انرژي است. چغندر حاوي يك رنگدانه گياهي به نام بتاكانين است كه از سلولهاي بدن در برابر حمله سلول هاي سرطاني محافظت مي كند. اين ماده غذايي محبوب همچنين توانايي مبارزه با تومورها را دارد. مي توانيد چغندر بپزيد و ميل كنيد و حتي مي توانيد آن را به سالاد اضافه كنيد.
هويج
هويج ماده غذايي نشاسته اي كم كالري است كه فيبر زيادي نيز دارد. هر نيم فنجان هويج حاوي 60 كالري انرژي است. در واقع هويج منبع ويتامين C ، فولات و پتاسيم است.
به دليل طعم شيرين كمتر ، مي توان به راحتي در انواع سوپ ها از آن استفاده كرد. همچنين مي توانيد هويج را جايگزين سيب زميني يا ساير سبزيجات نشاسته اي كنيد تا تنوع ايجاد كند.
سيب زميني
خوردن سيب زميني را در فصل سرما فراموش نكنيد. اين ماده غذايي منبع خوبي از ويتامين C ، ويتامين B6 ، پتاسيم و ساير مواد معدني است.
بيشتر افراد فكر مي كنند اگر سيب زميني بخورند چاق مي شوند. در واقع سيب زميني سرخ كرده يا كره سيب زميني چاق هستند. سيب زميني آب پز يا كبابي حاوي 120 تا 150 كالري ، مقدار كمي پروتئين و مقدار كمي چربي است. سيب زميني هايي كه بخار پز مي شوند يا پخته مي شوند ، بيشتر مواد مغذي خود را حفظ مي كنند.
شالگام
كلم پيچ يك غذاي كم كالري بسيار مغذي است كه منبع خوبي از ويتامين C و پتاسيم است. همچنين سرشار از گوگرد است كه با برخي از انواع سرطان مقابله مي كند. مي توانيد شلغم را بجوشانيد ، آن را در فر بگذاريد يا بخار پز كند. كلم پيچ را به سالادها ، سوپ ها ، خورش ها و ساير غذاهاي سبزيجات اضافه كنيد.
كلم
كلم سرشار از ويتامين C ، ويتامين A ، فولات و فيبر است. اين مواد مغذي براي تقويت سيستم ايمني بدن ، محافظت از عروق و قلب و كاهش علائم آسم كار مي كنند. همچنين مي تواند با سرطان مقابله كند. به افرادي كه از سنگ كليه رنج مي برند توصيه مي شود از اين گياه مفيد غافل نشوند.
پياز قرمز
پياز حاوي آدنوزين است كه تشكيل لخته هاي خون را به تأخير مي اندازد و از حملات قلبي جلوگيري مي كند. به نظر مي رسد پياز خام كلسترول را كاهش مي دهد. مطالعات نشان مي دهد كه خوردن پياز مي تواند فشار خون را نيز كاهش دهد. پياز را مي توان به انواع غذاها مانند خورشت ، سوپ و خورشت افزود. از پياز مي توانيد در سالاد نيز استفاده كنيد. و سالادهاي سرد كه با كلم و كرفس درست مي شوند با پياز طعم بهتري خواهند داشت.
انتهاي پيام /
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مصرف اين مواد غذايي در زمستان ضروري است
- سه شنبه ۰۷ بهمن ۹۹ | ۰۶:۱۱
- ۲۲ بازديد
- ۰ نظر