چگونه احساس تعلق به هويتي ايراني را در جوانان رشد دهيم؟

به خبرنامه جامع تخصصي پزشكي خوش آمديد

چگونه احساس تعلق به هويتي ايراني را در جوانان رشد دهيم؟

شبكه هاي اجتماعي ، به عنوان يكي از مهمترين اين ابزارها ، با قابليت ها و امكانات خود ، تأثير زيادي بر جنبه هاي اجتماعي زندگي كاربران در جوامع مختلف دارند. بنابراين ، پيشرفت فناوري اطلاعات و ارتباطات زندگي و تعامل انسان را بسيار تغيير داده و اين تغيير نيز بر برداشت و نگرش افراد …

چگونه احساس تعلق به هويتي ايراني را در جوانان رشد دهيم؟ https://titr-news.ir/2020/12/چگونه-احساس-تعلق-به-هويتي-ايراني-را-در-ج/ تيتر نيوز Mon, 28 Dec 2020 08:45:56 0000 عمومي https://titr-news.ir/2020/12/چگونه-احساس-تعلق-به-هويتي-ايراني-را-در-ج/ شبكه هاي اجتماعي ، به عنوان يكي از مهمترين اين ابزارها ، با قابليت ها و امكانات خود ، تأثير زيادي بر جنبه هاي اجتماعي زندگي كاربران در جوامع مختلف دارند. بنابراين ، پيشرفت فناوري اطلاعات و ارتباطات زندگي و تعامل انسان را بسيار تغيير داده و اين تغيير نيز بر برداشت و نگرش افراد …

شبكه هاي اجتماعي ، به عنوان يكي از مهمترين اين ابزارها ، با قابليت ها و امكانات خود ، تأثير زيادي بر جنبه هاي اجتماعي زندگي كاربران در جوامع مختلف دارند.

بنابراين ، پيشرفت فناوري اطلاعات و ارتباطات زندگي و تعامل انسان را بسيار تغيير داده و اين تغيير نيز بر برداشت و نگرش افراد نسبت به زندگي تأثير گذاشته است. طبيعتاً در چنين فضايي جمهوري اسلامي ايران از روند جهاني سازي دستگاه هاي مخابراتي مستثني نيست و استفاده از جوانان ايراني از شبكه هاي اجتماعي مجازي رو به افزايش است. نكته مهم در اينجا اين است كه به طور حتم جوانان و نوجوانان آسيب پذيرترين و پرشمارترين اقوام ايران در اينترنت هستند و تحت تأثير فضاي مجازي قرار دارند.

در حقيقت ، جوانان و نوجوانان امروز بيش از نسل هاي گذشته تحت تأثير رسانه ها ، صنعت فرهنگ ، مخاطبان و جوانان ، از ارزش ها ، اعتقادات و نگرش هايشان و در يك مقطع تحت تأثير شناسايي آنها توسط والدين و خانواده. ممكن است تحت تأثير كشورهاي ديگر قرار بگيرند. بنابراين ، مهمترين چالشي كه رسانه ها و ابزارهاي ديجيتال در ايران ايجاد كرده اند ، تضاد آشكار بين محتوا و محتواي اين ابزارها با ارزشهاي ايران اسلامي است. رسانه هاي الكترونيكي جديد وضعيت هويتي جديدي را ايجاد كرده اند كه در آن بسياري از جوانان كه از اين وسايل در ايران استفاده مي كنند اكنون مانند غربي ها رفتار مي كنند ، لباس مي پوشند و به موسيقي آنها گوش مي دهند. نتيجه چنين وضعيتي هوش جوانان ايراني و وابستگي آنها به غرب از نظر ذهنيت و شيوه زندگي خواهد بود.

بنابراين ، اگرچه مي توان از راه هاي ارتباطي جديد در فرهنگ ديني ايران به طور مثبت استفاده كرد ، اما نبود فرهنگ استفاده و عدم آماده سازي و برنامه ريزي ارگان هاي مسئول فرهنگ و هويت ديني اكنون وظايف بسيار منفي است. نقش والدين ، ​​خانواده و نهادهاي مذهبي در روند شناسايي جوانان همچنين باعث افزايش مصرف ، وابستگي ، فرديت و لذت طلبي آنها شده و در نتيجه هويت ملي و مذهبي جوانان ايراني را تضعيف كرده است.

هدف از شناخت اين ضعف در سالهاي اخير جلب توجه به سبك غربي به جوانان ايراني و فاصله گرفتن نسل جديد از زندگي نامه ايراني اسلامي بوده است. با توجه به او احساس تعلق و تعلق داشتن چهار هويت قومي ، ملي ، نژادي و بين المللي، افتخار و افتخار گذشته و تاريخ كشور ، گرايش به حفظ وحدت و يكپارچگي جامعه ، به فرهنگ و ارزشهاي ايراني اهميت مي بخشد اسلام و تعهد براي دفاع از زمين ، كه يكي از مهمترين بخشهاست اين شيوه زندگي اسلامي در ايران است و در برخي موارد زمينه را براي فرديت ، خانواده ، بينش ، سرعت و تنوع فراهم مي كند ، كه بخشهاي بسيار مهمي از فرهنگ غربي است.

در عين حال ، اگرچه برخي از ارزشهاي فرهنگي ، اخلاقي و اخلاقي جامعه بر اين باورند كه با معرفي و ساماندهي ارزشهاي ايران اسلامي به جوانان ايران ، از پيروي از سبك غربي از جوانان كشور جلوگيري مي شود ، اما از يك سو به نظر نمي رسد تلاش ها در اين زمينه كافي باشد. از سوي ديگر ، درگيري هاي شديد ، جنجالي و جسمي تعدادي از نهادهاي مسئول به نوعي فرهنگ زورگويي را در بين جوانان ايراني ايجاد كرده و مقاومت در برابر هنجارهاي داخلي و هنجارها و ارزشهاي داخلي را ايجاد كرده است. وضعيتي كه بدون شك مانع اصلي گسترش زندگي ايراني – اسلامي خواهد بود.

اجتناب از چنين شرايطي و آماده سازي نسل جوان جامعه براي ايستادگي در برابر فرهنگ و ارزشهاي داخلي ، نياز به پيش زمينه اي دارد كه برخي از آنها در اينجا ذكر شده است:

– اول از همه ، به نظر مي رسد كه مسئولان جامعه بايد شرايطي را در زمينه هاي مختلف اجتماعي ، اقتصادي ، فرهنگي و سياسي براي كشور ايجاد كنند كه باعث افتخار و سربلندي هر ايراني باشد. وقتي هر ايراني احساس كند كه كشورش در سطح منطقه اي و بين المللي بهتر و قابل احترام است و به الگويي براي ملت هاي ديگر تبديل شده است ، به ارزش هاي ملي و مذهبي خود افتخار خواهد كرد و سعي خواهد كرد تا آنجا كه ممكن است آنها را مشاهده و نشان دهد. . آنها به اعتبار كشور كمك مي كنند.

– نكته مهم ديگر دعوت از جوانان ايراني به ارزشهاي ايراني – اسلامي از طريق عمل است ، نه لفاظي. در سال هاي اخير فيلم ها و عكس هاي مختلفي از سبك زندگي غير ايراني ، غير اسلامي و حتي غربي برخي از مسئولان و مسئولان كشور يا فرزندان آنها در فضاي مجازي منتشر شده و نشان دهنده ايمان واقعي آنها است. زيرا نوجوانان و جوانان بزرگترين كاربران و بنابراين اولين دريافت كنندگان تصاوير مشابه در فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي هستند. نمي توان به آنها گفت مقامات و فرزندانشان زندگي يكساني دارند ، اما شما به سبك ايراني اسلامي مقيد هستيد! “نداي نيكي از طريق عمل” در ادبيات ملي و مذهبي ما تكرار مي شود؛ همانطور كه شاعر مشهور ايراني فردوسي مي گويد: “دويست كلمه نيمه كار نيست” و امام صادق (ع) نيز مي فرمايد: “كانوا دعاي افراد بدون من است”: “مردم را با غير زبان خود دعوت كنيد”.

– تقويت رسانه هاي تصويري كشور ، صنعت فيلم سازي ، تحرك و بازي هاي رايانه اي يكي ديگر از راه هاي مهم براي الهام بخشيدن به نسل جديد جامعه براي پذيرش ارزش ها و سبك زندگي جديد ايران است. امروزه استفاده از رسانه يكي از مهمترين ابزارهاي كشورهاي غربي براي ترويج فرهنگ و ارزشهاي خود است. روشي براي كمك به آنها در جذب و تأثيرگذاري در شيوه زندگي و فرهنگشان و توهين و بيگانگي فرهنگهاي ديگر.

فرهنگ سازي و ايجاد سبك زندگي منحصر به فرد نياز به تأمل ، تأمل ، افراد خاص ، برنامه ريزي و تعهد ملي دارد و با حركات فوري و برگشت پذير برابري نمي كند. بنابراين ، همانطور كه جمهوري اسلامي ايران مي خواهد گامي در جهت فرهنگ سازي و احيا و رواج بيوگرافي ايران اسلامي بردارد ؛ شما بايد اين نيازها و ابزارها را شناسايي كرده و براي آنها برنامه ريزي و سرمايه گذاري كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.