يلداي كرونايي: حكمروايي و مسئوليت

به خبرنامه جامع تخصصي پزشكي خوش آمديد

يلداي كرونايي: حكمروايي و مسئوليت

– اگرچه به جاي عقل محض ، نمي توان دليل ، چگونگي پيدايش و آدابي را كه با آن تعريف شده است ، بيان كرد ، اما ، به طور فعال ، پيامدهاي واقعي دارند. سنت ها هميشه مرموز هستند و بسته به تجربه اقوام ، جوامع و كشورهاي مختلف شكل هاي مختلفي دارند. بنابراين …

يلداي كرونايي: حكمروايي و مسئوليت https://titr-news.ir/2020/12/يلداي-كرونايي-حكمروايي-و-مسئوليت/ تيتر نيوز Sun, 20 Dec 2020 07:17:30 0000 عمومي https://titr-news.ir/2020/12/يلداي-كرونايي-حكمروايي-و-مسئوليت/ – اگرچه به جاي عقل محض ، نمي توان دليل ، چگونگي پيدايش و آدابي را كه با آن تعريف شده است ، بيان كرد ، اما ، به طور فعال ، پيامدهاي واقعي دارند. سنت ها هميشه مرموز هستند و بسته به تجربه اقوام ، جوامع و كشورهاي مختلف شكل هاي مختلفي دارند. بنابراين …

– اگرچه به جاي عقل محض ، نمي توان دليل ، چگونگي پيدايش و آدابي را كه با آن تعريف شده است ، بيان كرد ، اما ، به طور فعال ، پيامدهاي واقعي دارند. سنت ها هميشه مرموز هستند و بسته به تجربه اقوام ، جوامع و كشورهاي مختلف شكل هاي مختلفي دارند. بنابراين ، تصاوير هميشه به يك قوم و مكان خاص تعلق دارند. كريسمس به جهان مسيحي ، نوروز و يلدا به تمدن ايران و حدود 400 ميليون نفر در سراسر جهان به آنها احترام مي گذارند و شباهت آن را مي توان در تمدن هاي ديگر مشاهده كرد.

R. اغلب سيگار مي كشد. اين راهي براي تسكين رنج انسان و براي لحظه اي بار سنگين رنج ناشي از مسئوليت هاي زندگي فردي ، خانوادگي و اجتماعي است. انسانها با تدبير و خرد و با تلاش روزمره به لحظات آرامش رواني نياز دارند. بنابراين ، عكس ها هميشه احساسي ترين و رواني ترين نيازهاي انسان را برآورده مي كنند و نياز كمي نيست. اجازه دهيد عكس ها را به دليل فقدان پايه هاي معقول دست كم نگيريم.

– تأكيد اين قلم بر ويژگي نحوه عكس است. راهي براي بازانديشي در همه چيز و بازگشت به ذات انسان. راهي براي اميد به دنياي آفرينش ، كاهش احساس بدبيني نسبت به جهان و آينده زندگي و فراموشي ابديت. راهي براي ديدن روح خود. گاهي بايد به خودمان نگاه كنيم و خودمان را ببينيم. ما خيلي شلوغ هستيم كه نمي توانيم خود را فراموش كنيم. عكسها غالباً فرصتي براي ديدن ما فراهم مي كنند ما همانطور كه به جوامع محلي خود با احساس رفاه و اميد احتياج داريم ، بايد به ديدار خانواده هايمان برويم.

– يلداي ما امسال از كرونا است. بنابراين ، بايد از نظر جسمي فاصله بگيريم ، اما از نظر عاطفي فاصله نگيريم. متأسفانه ، اين احساس عدم كفايت چيزي است كه بايد بيش از هر زمان ديگري به خاطر بسپاريم. خوشبختانه فناوري به همه اين فرصت را داده است كه ميهمان يكديگر باشند. و يادداشت ها را با هم مطالعه كنيد. بدون شك كرونا يلدا را به ياد خواهيم آورد و آن را به نسل هاي آينده منتقل خواهيم كرد. اگر يلدا اجازه سرعت و كيفيت اينترنت را بدهد ، درميس ميهمانان جديدي خواهد داشت. تلفن هاي همراه و رايانه هايي كه به گروه هاي از راه دور متصل مي شوند.

5- اميدوارم كه در يك دوره خاص عروق كرونا ويروس ، ما مي توانيم يك ساختار ارتباط مجازي قوي داشته باشيم كه چرخه هاي مجازي افراد را تسهيل كند و قلب ها را در اجسام مسن نزديكتر كند. در چنين شرايطي ، فيلترهاي موجود به افراد امكان دسترسي به فيلترشكن ها را داده است. اين ترافيك داخلي را به دنياي خارج هدايت مي كند و استفاده از پهناي باند را دو برابر مي كند. بنابراين ، علاوه بر هزينه هاي مالي ، به دليل افزايش تقاضا ، منجر به تكميل پهناي باند فركانس مي شود و كيفيت خدمات را مختل مي كند. شايد با انتشار باند فركانسي 700-800 مگاهرتز كه انحصار راديو و تلويزيون بود ، مشكلات كمتري در دسترسي به اينترنت شاهد باشيم كه اين روزها مسئوليت اصلي آموزش و پرورش نيز هست.

كاش يك ايستگاه راديويي داشتيم كه بتواند منتظر برنامه هاي جذاب ما باشد. برنامه هايي كه تنوع رفتار ايرانيان را در شب يلدا و شب يلدا براي اقوام ايراني به تصوير مي كشد ، جذابيت واقعي خارج از كپي برداري از برنامه هاي تلويزيوني از كشورهاي ديگر را نشان مي دهد و بايد به طور خلاصه گفته شود

7- با همه اينها و بسياري از ممنوعيت هاي سفر – از ساعت 8 تا 4 صبح – كه توسط دولت وضع شده و بايد اعمال شود – هيچ مانعي براي كساني كه سلامتي را در فضاي مجازي جشن مي گيرند وجود ندارد. قصد جدي دارد. در هر صورت ، در عين حال ، حلقه گمشده آگاهي نبايد فراموش شود.

– آنچه كه سالهاست در جامعه ما آسيب ديده است ، سطح اعتبار سيستم حكمراني است كه وظيفه دارد واقعيت ها را در مورد موضوعات مختلف ، به ويژه در مواقع بحراني ، با مردم در ميان بگذارد كه ادامه دارد. اين يك تجربه انساني است. آنچه اين اعتبار را خدشه دار كرده است ، مسئوليت پذيري با مفهوم ناكافي “همكاري و نه حاكميت” است. يكي از دلايل اصلي از دست رفتن اعتبار شهروندان در ايران و همچنين بسياري از كشورها ، تغيير در مفهوم “حاكم” است كه وظيفه آن ايجاد منافع عمومي در مردم با مفهوم “مسئول” است. در فرهنگ ما فعال است ما در عين حال آگاهانه مسئوليت پذير نيستيم. در روزهاي دموكراسي ، ممكن است اختلاف بين حاكم و حاكم در شرايط بحراني بارزتر باشد. مسئولي كه در هر شرايطي مسئوليت دارد و فرقي نمي كند كه نتيجه تقاضاي مثبت يا منفي مردم باشد ، اگر به مرحله تصميم گيري برسد مي تواند از مردم بخواهد اين تصميمات را اجرا كنند. با اين حال ، حاكم شخص مسئولي است كه در نهايت قصد ندارد بدون مشاركت مردم تصميم گيري عليه منافع ملي را اتخاذ كند ، و از همه بدتر اينكه او آن را به نفع فرد و گروه ايجاد مي كند. اينگونه تصميم گيري مي شود. اميد اين است كه اين روزها سيستم دولت ايران ، وقتي همه نگران موج شديد اپيدمي كرونا در برنامه شب يلدا هستند ، بتوانند از احساس مسئوليت دور شده و واقعيت ها را فاش كنند و به مردم اجازه تصميم گيري دهند. و همدلي در تصميم گيري و احساس بايد احساس مسئوليت را نسبت به هر شهروند نشان دهد تا آنها مانند دولت به زندگي خود و ساير شهروندان رسيدگي كنند و خود را از ديگران جدا نكنند.

* وزير اسبق راه و شهرسازي و استاد دانشگاه تهران

27215

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.