او از مجلس رأي بالايي گرفت و اكنون جلسات خود را نه با افراد مشهور ، بلكه با معاونان و مشاوران خود در وزارت ميراث فرهنگي ، گردشگري و صنايع دستي برگزار مي كند. به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه شرق در ادامه نوشت: عزت الله ضرغامي كه پس از خروج از راديو ، براي …
مروري بر پيشينه و عملكرد سياسي ضرغامي https://titr-news.ir/2021/09/مروري-بر-پيشينه-و-عملكرد-سياسي-ضرغامي/ Tue, 14 Sep 2021 04:44:54 0000 فرهنگ و هنر https://titr-news.ir/2021/09/مروري-بر-پيشينه-و-عملكرد-سياسي-ضرغامي/ او از مجلس رأي بالايي گرفت و اكنون جلسات خود را نه با افراد مشهور ، بلكه با معاونان و مشاوران خود در وزارت ميراث فرهنگي ، گردشگري و صنايع دستي برگزار مي كند. به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه شرق در ادامه نوشت: عزت الله ضرغامي كه پس از خروج از راديو ، براي …
او از مجلس رأي بالايي گرفت و اكنون جلسات خود را نه با افراد مشهور ، بلكه با معاونان و مشاوران خود در وزارت ميراث فرهنگي ، گردشگري و صنايع دستي برگزار مي كند.
به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه شرق در ادامه نوشت: عزت الله ضرغامي كه پس از خروج از راديو ، براي رسيدن به رياست جمهوري در پاستور سوار اسب خود شده بود ، اكنون با يك وزارتخانه بي صدا موافقت كرده است. نزديك به اصولگرايان اما از آنها فاصله نمي گيرد ، گوارا را دوست دارد ، مهندسي خوانده ، در سپاه بوده و روزي در تسخير سفارت آمريكا در تهران مشاركت داشته است. و. همچنين فعاليتهاي فرهنگي خود را در دهه 1970 گسترش داد.او دو سال معاون وزير ارشاد بود و از سال 1974 تا 1976 كه در دوم ژوئن به قدرت رسيد ، مسئوليت وزارت سينما را بر عهده داشت. در سال 1979 ، علي لاريجاني او را به ايستگاه راديويي برد و وي را به عنوان معاون امور مجلس و استان منصوب كرد تا اينكه دوره لاريجاني در سال 1983 به پايان رسيد و ضرغامي رهبري اين دولت طولاني و گسترده را بر عهده گرفت. در روز وداع ، علي لاريجاني با يك صدا گفت كه مثل هميشه مشخص نيست كه جدي مي گويد يا شوخي مي كند: “افتخار بالا” و رفت.
درگيري با روساي جمهور
ده سال كار در راديو از او يك شخصيت شناخته شده ساخت. وي اولين سال رياست جمهوري خود را با دولت سيد محمد خاتمي و هشت سال را در كنار احمدي نژاد گذراند. بحث هاي انتخاباتي 1988 و دوران سبز سبز 20 دقيقه اي محمود احمدي نژاد اتفاق افتاد اما او به شرق گفت كه در سه سال گذشته با احمدي نژاد درگير بوده است: “به بايگاني خود برويد ، ببينيد چه چيزي فراموش شده است.” و سپس ضرغامي متهم مي شود از ارائه خدمات ويژه به احمدي نژاد. روزنامه سراسري اعتماد تصويري از من و “آقاي احمدي نژاد” منتشر كرد. من گفتم وقتي يك كيلو گوشت 6000 تومان است ، نمي توانيم بگوييم 4000 تومان است آن زمان است كه آقاي احمدي نژاد گفت ، “به محل ما بياييد و 4000 تومان بخريد.” به ياد دارم كه آنها عكس من و احمدي نژاد را كنار هم گذاشتند و دعواي ما را گسترش دادند. “سرانجام ، رهبري به دفتر خود دستور داد تا موضوع را حل كند.”
ضرغامي همچنين يك سال را در دولت حسن روحاني گذراند ، اما روابط اين دو از روز اول تيره شده است. در اولين سال رياست جمهوري روحاني ، وي در تلويزيون ظاهر شد تا عملكرد 100 روزه خود را گزارش دهد و شرايط ضرغامي و روحاني را به جايي رساند كه سرانجام برنامه دير پخش شد. اين دو بار ديگر در جلسه شوراي عالي فضاي مجازي با هم درگير شدند. ضرغامي ماجرا را اينگونه توضيح مي دهد: “او چيزي گفت و ما چيزي گفتيم. سپس دعوايي شد. سپس جلسه را ترك كرد. البته ابتدا آنها به من گفتند ؛ اما وقتي ديدند من بيرون نيستم ، جلسه را ترك كردند . “” بياييد ادامه دهيم. ما اكنون با هم دوست هستيم. در گذشته ، در درگيري هايي كه در همسايگي رخ مي داد ، يك رهبر دستان دو طرف را مي گرفت و “صلوات” مي گفت. “” اگر رهبري دعا را آشكارا نمي خواندند يا رئيس جمهور به جلسات نمي آمد يا من نمي آمدم. “
در اين سالها ضرغامي بيشتر در شوراي عالي فضاي مجازي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي حضور داشت و به گفتگو با شخصيت هاي سياسي و اجتماعي ادامه داد. او سعي كرد از جريان هاي اصولگرا و اصلاح طلب فاصله بگيرد. ضرغامي به شرق گفت: “من هرگز اصولگرا نبوده ام.” بزرگترين مشكل ما اين است كه پوست خربزه از ابتدا زير پاي ما قرار گرفته است تا موقعيت مورد نظر شما را به دست آورد. يا اصلاح طلب يا اصولگرا. من شاخه هايم را دارم در سياست ، من مردم را به مردان و بزرگان تقسيم مي كنم. تا آنجا كه شما مي خواهيد ، ما در اصولگرايان ترس داريم. “بخشي از من بسيار شلوغ است.”
كشيش سودا
ضرغامي بي سر و صدا خود را براي انتخابات امسال آماده مي كرد كه منصور حقيس پور ، مشاور علي لاريجاني ، با كنايه به او گفت: “دولت كافي شاپي نيست كه بتواند با نشستن مشكلات كشور را حل كند.!”
ضرغامي مي تواند در انتخابات 1996 شركت كند. با اين حال ، وي از ليست نامزدهاي جمهوري (جبهه مردمي نيروهاي انقلابي) آراي كافي كسب نكرد و در بيانيه اي گفت: “من استدلال آنها را مي پذيرم و آن را در نظر مي گيرم. شما به عنوان شرط موفقيت “
او براي انتخابات 1400 آمده بود اما آماده بود. او سال گذشته گفت: “تا آنجا كه به من مربوط مي شود ، اگر من يك سرباز نيستم ، خود را به عنوان يك بازيكن يا بازيكنان روي نيمكت مي بينم ، بنابراين يك روز ، در صورت نياز ، مي توانم به زمين بروم و بازي كنم. به طور طبيعي ، من خود را براي “خوب ، اگر روي نيمكت با كت و شلوار نشسته ايم و هيچ ورزشي انجام نداده ايم ، آماده است ، آماده مي كنم.”
از رياست جمهوري راضي است
با نزديك شدن به پايان دولت دوازدهم ، ضرغامي به عزم خود براي كشيش پي برد. وي كه با شعار “ميز را بكوب” در انتخابات ثبت نام كرده بود ، از نظر شوراي نگهبان واجد شرايط نبود. اما او اعتراضي نكرد و سكوت كرد تا اينكه ابراهيم ريس نام خود را در ليست وزيران به عنوان وزير ميراث فرهنگي ، گردشگري و صنايع دستي نوشت. حضور او در چنين وزارتخانه اي براي همه عجيب بود. وي كه با رسانه هاي دنياي جديد و توييتر آشنا بود ، بر تعهد اين وزارتخانه براي ايجاد و حمايت از استارتاپ ها و برنامه هاي كاربردي قوي در فضاي مجازي در سطح جهاني تأكيد كرد و با 262 رأي ، يكي از پر راي ترين وزراي پارلمان بود. ريس همچنين سنگ بناي او را گذاشت و گفت كه او حساب ويژه اي براي وزارت باز كرده است.
وزير صلح
عزت الله ضرغامي اكنون پشت ميز وزارتخانه نشسته است و قصد دارد اين كار را انجام دهد ، اما كرونا و وضعيت اقتصادي مردم حساب تجاري وي را تضعيف كرده است. اما آيا او شعار خود را “زير ميز” فراموش خواهد كرد؟ اينطور به نظر نمي رسد. به نظر مي رسد خود ضرغامي به اين نتيجه رسيده است كه شعار وي در دنياي سياست در حال حاضر “حداقل تا پايان حكومت چهارساله يا هشت ساله” ابراهيم ريس “زير ميز” نيست. به همين دليل ، او آن را صرف وزارتخانه هاي خود كرده است. وي 10 روز پيش گفت: من در زمينه مشاوره و اجراي پروژه هاي مهم روي كمك بخش خصوصي حساب كرده ام و به ياري خدا و با كمك طلافروشان موانع و مشكلات را زير ميز قرار داده ايم.
محمدعلي ابطحي ، فعال اصلاح طلب و همكار سابق ضرغامي نيز تلاش كرد تا پيشنهاد دهنده جديد را در ارائه چندين پيشنهاد ياري دهد. او در اينستاگرام خود در مقاله اي با عنوان “هديه نقدي به وزير!” او نوشت: “به من اعتماد كنيد ، گردشگران ايران را براي فساد انتخاب نمي كنند.” بسياري از نقاط جهان آماده فساد هستند. البته آنها به ايران نمي آيند تا مجبور شوند به بهشت بروند. كساني كه به كشور ما مي آيند به هواي اماكن تاريخي و مذهبي مي آيند و طبيعت فوق العاده آن را دوست دارند. در ايران مي آيند و مي روند. “لازم نيست محبوب باشد.” ضرغامي فقط پشت ميز جديد خود نشسته است و در سكوت كار مي كند ، بايد ديد آيا او مي تواند به همان اندازه كه در ايستگاه راديويي است در اين وزارتخانه جديد برجسته باشد يا خواهد. “پشت ميز بنشينيد”. “به جاي” زير يك ميز بنشينيد.
انتهاي پيام
- سه شنبه ۲۳ شهریور ۰۰ | ۱۰:۵۲
- ۷ بازديد
- ۰ نظر