همه قول‌هاي ضدكرونايي دولت جديد

به خبرنامه جامع تخصصي پزشكي خوش آمديد

همه قول‌هاي ضدكرونايي دولت جديد

رئيس دولت سيزدهم گفته است كه يكي از اولويت هاي اصلي دولت وي مبارزه و كنترل كرونا است. موضوعي كه با وجود همه اين فراز و نشيب ها و مشكلات در 18 ماه گذشته ، بدون شك با همدلي ، عزم و نظارت جدي و دولت هاي آب سفيد قابل دستيابي است … به گزارش …

همه قول‌هاي ضدكرونايي دولت جديد https://titr-news.ir/2021/09/همه-قول‌هاي-ضدكرونايي-دولت-جديد/ تيتر نيوز Mon, 06 Sep 2021 03:22:55 0000 علمي و پزشكي https://titr-news.ir/2021/09/همه-قول‌هاي-ضدكرونايي-دولت-جديد/ رئيس دولت سيزدهم گفته است كه يكي از اولويت هاي اصلي دولت وي مبارزه و كنترل كرونا است. موضوعي كه با وجود همه اين فراز و نشيب ها و مشكلات در 18 ماه گذشته ، بدون شك با همدلي ، عزم و نظارت جدي و دولت هاي آب سفيد قابل دستيابي است … به گزارش …

رئيس دولت سيزدهم گفته است كه يكي از اولويت هاي اصلي دولت وي مبارزه و كنترل كرونا است. موضوعي كه با وجود همه اين فراز و نشيب ها و مشكلات در 18 ماه گذشته ، بدون شك با همدلي ، عزم و نظارت جدي و دولت هاي آب سفيد قابل دستيابي است …

به گزارش تيتر نيوز ، با راه اندازي واكسن كرونا در جهان ، مقامات بهداشتي كشورمان نيز تلاش كرده اند واكسن معتبر و موثري را در اختيار مردم كشور قرار دهند و به گفته وزارت بهداشت بر آماده سازي واكسن كرونا تاكيد شده است. اين كشور از طريق سه واردات وارد مي شود. در صورت انتقال دانش فني ، توليد داخلي و توليد مشترك دنبال مي شود.

واكسن كرونا چه شد؟

در عين حال ، اعلام شده است كه براي دستيابي به هدف نهايي واكسيناسيون و جلوگيري از شيوع ويروس ، بايد حداقل 70 ميليون نفر تحت حفاظت قرار گيرند و به گفته وي ، حدود 60 ميليون نفر در كشور بايد واكسينه شده به بنابراين ، اگر فرض اين است كه حداقل دو واكسن براي هر فرد دريافت كنيم ، به 120 ميليون دوز واكسن براي كشور نياز داريم.

به موازات اين بحث ها ، گواهي واكسيناسيون ملي براي تعيين اولويت ها و مراحل واكسيناسيون كرونا در كشور و تعيين مراحل چهار مرحله اي براي واكسيناسيون ايرانيان ، از جمله كاركنان مراقبت هاي بهداشتي ، بالاي 65 سال ايجاد شد. بيماران خاص ، از جمله مشاغل حساس و بالاخره رايج شد.

طبق اعلام وزارت بهداشت ، تخمين زده مي شد كه 270 ميليون دوز واكسن كرونا از طريق سه استراتژي مشابه به كشور داده شود و حتي گفته شد كه اگر 40 تا 50 درصد برنامه محقق شود ، 120 ميليون دوز واكسن مي توان آن را بر اساس نياز كشور تهيه كرد. واكسن ها و واكسيناسيون ها در سطح جهاني برآورد مي شود ، اما اين ارقام هفت ماه پس از راه اندازي برنامه ملي واكسيناسيون است ، زيرا مقامات آن زمان كشور ما آن را به عهده كشورها مي دانستند. تاكنون 19 ميليون و 467 هزار و 858 نفر اولين دوز واكسن كرونا و 9 ميليون و 684 هزار و 669 نفر دوز دوم را دريافت كرده اند و تعداد واكسن هاي واكسينه شده در كشور به 29 ميليون و 152 هزار و 527 دوز رسيده است.

از سوي ديگر ، شكست بخش خصوصي در واردات واكسن و در عين حال توليد كم دو واكسن “كويران ايران بركت” و “پاسكاكوك” كه مجوز استفاده اضطراري گرفته اند ، از ديگر عوامل سرعت پايين هستند. واكسيناسيون در كشور

به گفته عليرضا ريس ، معاون وزير بهداشت ، با تكميل اولين مرحله واكسيناسيون براي كاركنان بهداشت ، 87 نفر در گروه بزرگتر ، 60 سال به بالا ، واكسينه شده اند. همچنين در مرحله سوم حدود 80 تا 90 واكسن براي بيماران خاص و مشاغل حساس تكميل شده است و به موازات اين گروه ها مراحل نهايي واكسيناسيون كودكان بالاي 18 سال در كشور در حال انجام است. به

در عين حال ، سن واكسن اكنون بيش از 50 سال است و حتي در برخي استانهاي جنوبي و مرزي ، افراد 40 سال به بالا واكسن كرونا را دريافت مي كنند. واكسيناسيون مراكز صنعتي و توليدي كشور نيز آغاز شده است. با توجه به اين حساب ، طبق اعلام وزارت بهداشت ، ايران عملاً وارد مرحله چهارم واكسن تاج گذاري شده است.

13 وعده رئيس جمهور در مورد “سلامتي”

دولت جديد اما وعده هاي زيادي براي واكسن كرونا داده است. تا آنجا كه آبراهام ريس ، رئيس جمهور ، از ابتداي ورود خود به كمپين انتخابات رياست جمهوري ، كنترل كرونا را يكي از مهمترين اولويتهاي خود مي دانست و اكنون كه از قدرت كناره گيري كرده است ، همچنان بر اين موضوع اصرار دارد. او شب گذشته در اولين مصاحبه تلويزيوني خود با مردم ، مبارزه با كرونا را يكي از مسائل اصلي در كشور دانست و قول داد كه واكسن وارد كند ، بودجه واكسن ها را افزايش دهد ، واكسيناسيون را تسريع كند و كادر پزشكي را حفظ كند. بر. به

وعده داده است كه تا پايان ماه سپتامبر 40 ميليون كروناويروس دريافت خواهد كرد

وي گفت: “ما در دولت اعلام كرده ايم كه همه افراد بايد واكسينه شوند و اين به شدت دنبال مي شود.” وي افزود: توليد داخلي نمي تواند تقاضاي داخلي را برآورده كند و ما تخمين مي زنيم كه به 100 ميليون واكسن براي مصرف داخلي نياز داريم. گفته مي شود ، 40 ميليون دوز تا پايان ماه سپتامبر نهايي شده است و وزارتخانه هاي ايالتي و بهداشت نيروهاي خود را براي تهيه واكسن بسيج كرده اند.

ريس اعلام كرد كه تامين منابع واقعي و ارزي براي واردات واكسن در اولويت است و انجام شده است و وعده داد كه با افزايش واردات واكسن و تقويت توليد داخلي ، كار واكسيناسيون در روزها و هفته هاي آينده انجام مي شود. به زودي

وي گفت: هر اقدامي مانند بازگشايي مدارس بستگي به واكسيناسيون افراد قابل قبول دارد.

تأخير در كاركنان درمان بايد فوراً پرداخت شود

رئيس جمهور همچنين از دستور پرداخت فوري معوقات پرسنل پزشكي خبر داد.

وعده ها و برنامه هاي شانزدهمين وزير بهداشت جمهوري اسلامي در كرونا

در همين حال ، دكتر بهرام عين الله – شانزدهمين وزير بهداشت و سومين وزير بهداشت جمهوري اسلامي ، به عنوان چشم پزشك ، دومين بزرگترين در اوج طوفان دلتا كرونا است كه باعث كشته شدن 500 و 600 نفر در كشور شد. دولت وزارتخانه است

از سرخوردگي دفاع سلامت به وجود مي آيد

“من با پوست ، گوشت و استخوانم مشكلات قلبي داشتم. در مارس 1998 ، من يكي از اولين پزشكاني بودم كه تاجگذاري كردم و مرگ را با چشمان خودم ديدم. هيچ شانسي براي زنده ماندن نداشتم. اميدوارم من چيزي جز خودم نداشته باشم. اما تصويري از پرستاران و پزشكان بيمارستان كريست دانمارك كه سعي مي كنند مرا زنده نگه دارند. “من دفاع مقدس از كادر پزشكي سپاه را بر عهده گرفتم.”

سلامت نبايد در تصميم گيري در مورد اين يا آن تأخير داشته باشد

وي معتقد است وزير بهداشت زماني است كه پشت سر مردم ايستاده و خود را به آب و آتش مي اندازد تا از سلامت مردم محافظت كند تا بيماران شفا پيدا كنند و رنج آنها پايان يابد و وي “من” را اعلام كرد من يك پزشك نيستم ، من يك هنرمند نيستم ، من يك تاجر نيستم ، من با حاميان سلامت هستم ، نمي توان سلامت مردم را به تأخير انداخت و براي جلوگيري از اين يا آن تصميم ، دفاع از سلامت عمومي بايد تعليق شود. ” به هر حال ، حفاظت از جان مردم اولويت اصلي دولت است. “

وزير بهداشت اعلام كرد كه برنامه اوليه وي گسترش واكسيناسيون بوده و عرضه واكسن مهمترين عامل در كنترل كرونا است و حتي قول داد كه واكسيناسيون كرونا تا 13 فوريه سال جاري به پايان برسد. وعده اي كه همه اميدوارند محقق شود زيرا تنها راه كنترل كرونا در سراسر جهان قطع زنجيره انتقال از طريق واكسيناسيون و البته ادامه پروتكل هاي بهداشتي است.

اقدام براي واردات واكسن به هر طريقي

به گفته عين الله ، ما 60 ميليون نفر جمعيت بالاي 18 سال داريم و همه بايد دوبار واكسينه شوند ، بنابراين ما به 120 ميليون واكسن نياز داريم. به طور طبيعي ، مقدار توليد شده در داخل واكسن به 98 ميليون دوز نمي رسد ، بنابراين ما بايد واكسن را وارد كنيم. وي در اين زمينه گفت: “ما از همه كساني كه مي توانند اين كار را انجام دهند كمك مي گيريم و حتي بخش هاي غيردولتي نيز از آن استفاده مي كنند ، اما وزارت بهداشت بايد نظارت كند زيرا واكسن دوره سرماخوردگي دارد و واكسني كه داده مي شود بايد ثبت شده است. “

برنامه شهيد سليماني براي ادامه تشخيص بيماري

ادامه طرح وزير بهداشت دولت سيزدهم ادامه طرح شهيد سليماني و تشخيص فعال بيماري از طريق آن است. در عين حال ، او قول داد كه از نظرات نمايندگان مجلس در مديريت كرونا براي انتقال نظرات مردم استفاده كند. وي همچنين گفت كه بايد اختيارات بيشتري به استان ها واگذار شود تا بتوانند متناسب با شرايط عمومي استان تصميم گيري كنند.

كاهش هزينه مردم براي “سلامتي”

برنامه بعدي وزير بهداشت جمهوري اسلامي ايران كاهش هزينه هاي مردم براي سلامت است و قول داد با اختصاص منابع مالي پايدار ، اين هزينه ها كاهش يابد.

عين الله گفت: “ما به منابع مالي پايدار براي تضمين سلامت نياز داريم. به عنوان مثال ، بخشي از درآمد حاصل از يارانه بايد به منطقه برسد. ما نمي توانيم تنها به درآمد نفت متكي باشيم ، يا مي توانيم به بسياري از چيزها اعتماد كنيم.” مالياتي كه به سلامت مردم آسيب مي رساند و درآمد را به بخش بهداشت اختصاص مي دهد. “

افزايش پوشش بيمه از دندان تا كرونا

از سوي ديگر ، افزايش پوشش بيمه درماني اوليه از ديگر اولويت هاي وزارت سيزدهم بهداشت است. بيمه رايگان آسيب پذيري ها را در نظر بگيريد ، پوشش بيمه اي بايد افزايش يابد ، بيمه هاي اضافي بايد تنظيم شود ، پوشش دندانپزشكي بايد افزايش يابد و بيماران در حال ظهور بايد تحت پوشش قرار گيرند ، به عنوان مثال ، تمام خدمات كرونري بايد تحت پوشش شي قرار گيرد.

پيشگيري قبل از درمان است

در عين حال ، به گفته عين الله ، پيشگيري بر درمان اولويت دارد و ما با درمان پيشگيري خطر درمان را نخواهيم ديد. بر همين اساس ، وي اعلام كرد خانه هاي بهداشتي را در همه مناطق كشور تقويت خواهد كرد.

وي همچنين خواستار اجراي برنامه پزشك خانواده شد كه در همه دولت ها وعده داده شده است ، يكي از اولويت هاي اجرايي وي در وزارت بهداشت است و گفت: “سيستم پزشك خانواده براي ما بهترين است ، با اشاره به بيمارستان. “قانون برنامه سيستم و خط مشي بهداشت عمومي.” به ما مأموريت داده شده است كه به موضوع پزشكان خانواده بپردازيم ، اگر زيرساخت هاي برقي و فعاليت هاي فرهنگي را در اين زمينه انجام دهيم ، امروزه ايجاد اين كشورها مهمتر خواهد بود. خانواده ها پزشكان براي كنترل اقتصاد و بهبود خدمات بهداشتي. “

ايجاد سيستم سلامت الكترونيكي

وزير بهداشت دولت سيزدهم معتقد است مشكل ديگري كه داريم اين است كه آمار دقيقي از نظام سلامت نداريم ، اما وقتي اين مشكل حل شد ، يك سيستم سلامت الكترونيكي داريم. سيستم سلامت الكترونيكي همچنين تضاد منافع را حذف مي كند.

شناخت ، توضيح ، ترويج ، توسعه و نهادينه شدن طب سنتي استاندارد و علمي در كشور از ديگر برنامه ها و تعهدات وزير بهداشت است. همچنين ارائه خدمات رايگان به مراكز درمان كمبود از ديگر تعهدات مهمي است كه به گفته عين الله ، در دوران تصدي وي توسط وزارت بهداشت مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به هر حال ، بهرام عين الهي ، با اين برنامه ها و اولويت ها ، كه مهمترين آنها به كرونا اختصاص داشت ، توانست در جلسه انتزاعي مجلس شوراي اسلامي با 214 رأي موافق در مقابل 55 رأي اعتماد مجلس را جلب كند. و 15 تاخير. آيا با تحقق اين قول ها مي تواند اعتماد مردم را جلب كند؟

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.