پيشنهادي براي سياست خارجي دولت سيزدهم

به خبرنامه جامع تخصصي پزشكي خوش آمديد

پيشنهادي براي سياست خارجي دولت سيزدهم

گذراندن مدت طولاني در فضاي مجازي ، صرف نظر از تغييرات زندگي افراد در جوامع مختلف و در نظر گرفتن مسائل اجتماعي و رواني ، قطعاً روابط بين ملت ها را افزايش داده و تأثير متقابل آنها را به ميزان قابل توجهي افزايش داده است. در اين مورد ، دولتها و كارشناسان سياست خارجي درك …

پيشنهادي براي سياست خارجي دولت سيزدهم https://titr-news.ir/2021/08/پيشنهادي-براي-سياست-خارجي-دولت-سيزدهم/ تيتر نيوز Sun, 29 Aug 2021 08:13:08 0000 بين الملل https://titr-news.ir/2021/08/پيشنهادي-براي-سياست-خارجي-دولت-سيزدهم/ گذراندن مدت طولاني در فضاي مجازي ، صرف نظر از تغييرات زندگي افراد در جوامع مختلف و در نظر گرفتن مسائل اجتماعي و رواني ، قطعاً روابط بين ملت ها را افزايش داده و تأثير متقابل آنها را به ميزان قابل توجهي افزايش داده است. در اين مورد ، دولتها و كارشناسان سياست خارجي درك …

گذراندن مدت طولاني در فضاي مجازي ، صرف نظر از تغييرات زندگي افراد در جوامع مختلف و در نظر گرفتن مسائل اجتماعي و رواني ، قطعاً روابط بين ملت ها را افزايش داده و تأثير متقابل آنها را به ميزان قابل توجهي افزايش داده است. در اين مورد ، دولتها و كارشناسان سياست خارجي درك مي كنند كه سياست خارجي ديگر به دولتها و ديپلماتها واگذار نشده است و تصور عمومي از دولتها نقش مهمي در موفقيت يا شكست سياست خارجي آنها دارد.
تصوير مثبت و منفي مردم در دولتها نقش كليدي در واقعيت و شكست سياست خارجي آنها دارد و همه دولتها ، به ويژه دولتهاي دموكراتيك ، نمي توانند از ديدگاه خود نسبت به خود منحرف شوند. بر اين اساس ، علي رغم ديپلماسي سنتي ، آنها سعي مي كنند از طريق ديپلماسي عمومي ، تصويري مثبت از كشور خود در نظر ساير كشورها ايجاد كنند. ديپلماسي عمومي يك روش جديد براي بهبود تصوير فرد در نزد ساير كشورها است كه با شناخت آن تصوير و تلاش براي بهبود آن ايجاد مي شود.

با توجه به ماهيت فرهنگي و ايدئولوژيك انقلاب اسلامي ، جمهوري اسلامي ايران اهميت زيادي براي ساير كشورها قائل است و همواره به دنبال اين بوده است كه علاوه بر ديپلماسي سنتي ، نوعي تعامل با ساير كشورها نيز داشته باشد. عليرغم اينكه در سالهاي اخير اصطلاح “ديپلماسي عمومي” به ندرت در ادبيات سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران به كار رفته است ، و در دهه اول انقلاب اسلامي علاوه بر اقدامات قابل توجهي در اين زمينه ، كه آگاهي را نشان مي دهد به رهبران انقلاب در سالهاي اخير اقدامات و برنامه هاي عملياتي مناسبي در اين زمينه انجام نشده است.

با توجه به شرايط حساس و آغاز دولت سيزدهم ، پيشنهاد مي شود فعاليتهاي هماهنگ تري در زمينه بين المللي بر اساس تصوير كشور در عرصه بين المللي انجام شود ، در حالي كه “شوراي عالي ديپلماسي عمومي” “رخ مي دهد. در اين راستا ، مي توان پيشنهادات زير را براي زمينه سازي براي سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران جهت خنثي سازي هراس و پروژه هاي شيعي ايران ، دنبال كرد.

حمايت وزارت خارجه از گروه هاي هويت فرهنگي فعال در محيط كشور ، به ويژه در جهان اهل سنت ، ضروري است. ايران براي بهبود چهره خود در منطقه و همچنين استفاده از توانمندي هاي فرهنگي خود براي تقويت محور مقاومت بايد به اين موضوع توجه داشته باشد.

بسيج ابزارهاي قدرت نرم براي توسعه ديپلماسي تجارت فرهنگي ، به ويژه با كشورهاي حوزه تمدن ايران ، توسعه نهادهاي ديني و فرهنگي با اولويت همسايگان ، گسترش و تقويت همكاري هاي ديپلماتيك و گسترش همكاري با هنر اسلامي و كشورهاي تبادل رسانه

كمك به وزارت امور خارجه در سازماندهي و فعاليت سازمان هاي غيردولتي در زمينه هاي مقاومت ، حقوق بشر ، صلح و ديگران با هدف شركت در مجامع بين المللي ؛
كمك به تأسيس بانكهاي ايراني در خارج از كشور و تصويب قوانين مربوط به تسهيلات جذب سرمايه گذاري ، علاوه بر كمك به آنها براي تسهيل قوانين تجاري با تشويق خدمات كنسولي و ديپلماتيك.

كارشناس امور بين الملل

310 310

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.