«لامبدا» پاييز به ايران مي‌رسد

به خبرنامه جامع تخصصي پزشكي خوش آمديد

«لامبدا» پاييز به ايران مي‌رسد

به احتمال زياد در پاييز قله لامبدا را خواهيم داشت. ” به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه IS “ايران” وي در مورد نگراني كارشناسان بهداشتي درباره احياي ويروس جديد كرونا در ايران نوشت: اين خبر توسط مقامات و محققان در ميدان پنجم كرونا شنيده مي شود ؛ حتي در حالي كه شيوع بيماري هاي قلبي …

«لامبدا» پاييز به ايران مي‌رسد https://titr-news.ir/2021/08/لامبدا-پاييز-به-ايران-مي‌رسد/ تيتر نيوز Thu, 26 Aug 2021 11:19:59 0000 عمومي https://titr-news.ir/2021/08/لامبدا-پاييز-به-ايران-مي‌رسد/ به احتمال زياد در پاييز قله لامبدا را خواهيم داشت. ” به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه IS “ايران” وي در مورد نگراني كارشناسان بهداشتي درباره احياي ويروس جديد كرونا در ايران نوشت: اين خبر توسط مقامات و محققان در ميدان پنجم كرونا شنيده مي شود ؛ حتي در حالي كه شيوع بيماري هاي قلبي …

به احتمال زياد در پاييز قله لامبدا را خواهيم داشت. ”

به گزارش تيتر نيوز ، روزنامه IS “ايران” وي در مورد نگراني كارشناسان بهداشتي درباره احياي ويروس جديد كرونا در ايران نوشت: اين خبر توسط مقامات و محققان در ميدان پنجم كرونا شنيده مي شود ؛ حتي در حالي كه شيوع بيماري هاي قلبي به سرعت در حال افزايش است و تعداد مرگ و مير ناشي از ويروس دلتا فقط در يك ماه ، به عنوان مثال در ماه آگوست ، سه برابر شده است. از اولين تاريخ تا به امروز ، اولين مورد از 210 پا در روز دوم آگوست به 709 كاهش يافته است. سپتامبر و سپس در روز سوم سپتامبر به 665 نفر در وضعيتي كه در آن واكسيناسيون به سرعت و در 24 ساعت انجام مي شود. تا ديروز ، با تزريق 764،185 دوز واكسن كرونا به كشور ، ركورد روزانه واكسيناسيون بار ديگر شكسته شد. در عوض ، هنجارها ادامه دارد و تعداد روش هاي بهداشتي تخمين زده مي شود آمار منتشر شده نشان مي دهد كه تعداد بيماران وخيم در بخش هاي ICU در هفته گذشته كاهش نيافته است. يروي كارشناسان بهداشت وضعيت بدتري را براي روزهاي آينده به دليل سطح بالاي ويروس ، اجراي كامل پروتكل هاي بهداشتي و ادامه روند سفر و عدم استفاده از ماسك و شركت در اعتراضات پيش بيني مي كنند. در تاريخ 3 سپتامبر ، بر اساس آمار منتشر شده توسط وزارت بهداشت ، 39،983 بيمار قلبي جديد شناسايي شده اند و علاوه بر تعداد اين بيماران ، بيماراني نيز در پشت درهاي ICU منتظر هستند. روز بعد تعداد كشته ها افزايش يافت.

لامبدا در واكسن ها غالب است

در حالي كه همه استان هاي كشور از پنجمين شيوع كرونا متاثر شده اند ، پاسگاه هنوز كنترل نشده و بيمارستان ها مملو از بيماران مبتلا به فشار خون دلتا است ، اخيراً شايعاتي در مورد احتمال ابتلا به ويروس كرونا جديد به نام لامبدا منتشر شده است. به به گفته ويروس شناسان ، اين نوع شديدتر از دلتا است و مي تواند اثر واكسن ها را كاهش دهد. به رسميت شناختن حادثه لامبدا در تركيه اكنون زنگ خطر تغيير در ايران را به صدا درآورده است. اين گونه ايمني بيشتري دارد و كودكان و نوجوانان بيشتر از ساير انواع جهش هاي كرونا دچار جهش لامبدا مي شوند. اگرچه دبير كميته علمي ملي كوويد -19 به ايران مي گويد هيچ مورد تاييد شده اي از هاري در ايران گزارش نشده است ، عليزا ناجي رئيس مركز تحقيقات ويروس شناسي معتقد است كه تعداد اين موارد در تركيه زياد است. شما ، پاكستان و برخي كشورهاي همسايه به احتمال زياد آن را به ايران وارد خواهيد كرد. در همين حال ، نادر توكولي ، معاون ستاد تهران هشدار داد كه در پيك پنجم ، اگر مرز كنترل نشود ، لامبدا كرونا به راحتي وارد كشور مي شود. البته اين موضوع در ميانه سه ماهه پنجم و در حالي كه وضعيت بيماري در كشور به دليل ويروس دلتا بحراني است ، به يكي از مهمترين دغدغه هاي متخصصان بهداشت تبديل شده است. به زبان ساده ، شرايط ظريف تري خواهيم داشت. به گفته وي ، اين فشار جديد بيشترين تعداد مرگ را در سنين 10 تا 20 سال و در واقع در بين نوجوانان خواهد داشت.

تغيير لامبدا ممكن است در پاييز باشد

رئيس مركز تحقيقات ويروس شناسي در خصوص ويژگي هاي لامبدا به ايران گفت: “نوع لامبدا براي اولين بار در پرو در آگوست 2020 شناسايي شد و اكنون طبق آخرين آمار ، ژنوم ويروس در 42 كشور جهان گردآوري شده است.” نوع.. مطمئناً تعداد كشورهايي كه لامبدا دارند بيشتر از آن است. اين ارقام فقط در مورد كشورهايي كه نظارت ژنتيكي انجام مي دهند اعمال مي شود.

اليزا ناجي با اشاره به اينكه انتشار ويروس لامبدا يك هشدار است ، مي افزايد: ويروس لامبادا باعث مرگ بسياري در پرو شده است. البته ، اين فقط مربوط به لامبدا نيست. پرو داراي شرايط خاص خود است ساختارهاي بهداشتي ضعيف ، نبود تخت و آزمايش PCI ، ساختار بسيار ضعيف و عدم سرمايه گذاري و تراكم جمعيت باعث شده است كه ويروس اكثريت جمعيت كرونا در پرو را تشكيل دهد كه بسياري از آنها جان خود را از دست داده اند.

وي گفت: “از 42 كشوري كه به طور رسمي ژنوم ويروس لامبدا را به رسميت شناخته اند ، سه كشور تركيه ، قطر و هند هستند و ساير كشورهاي همسايه نيز مطمئناً لامبدا خواهند داشت.” حتي در ايران نيز به دليل سفر با اين كشورها به احتمال زياد لامبدا وارد كشور ما شده است.

به گفته ناجي ، ويژگي ويروس لامبدا اين است كه ويروس دچار جهش هاي 7 نقطه اي مي شود ، به اين معني كه علاوه بر تبديل اسيد آمينه ، حذف در ناحيه طحال نيز رخ مي دهد ، برخي جهش ها باعث بسته شدن ويروس مي شوند. حذف اسپورها به سلول ها و گيرنده ها در مناطق آنتي ژني است.به نظر مي رسد اين فشار از سيستم ايمني بدن فرار مي كند. علاوه بر اين ، ناحيه ژن پليمر از ويروس حذف شده است ، كه ممكن است در برخي از روش هايي كه بين لكه هاي آلفا و بتا تمايز قائل مي شود ، مشكلاتي ايجاد كند ، اگرچه اين موارد اصلاح شده اند و ما مشكل تشخيصي نداريم.

رئيس مركز تحقيقات ويروس شناسي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مي گويد: “در هر صورت ، به دليل ويژگي هاي اين ويروس ، ما در يك رابطه يك طرفه هستيم كه هم نفوذ پذيري بالايي دارد و هم فرار زيادي از سيستم ايمني مطالعات اوليه در كشورهايي كه لامبدا شايع تر است نشان مي دهد كه ويروس لامبدا مي تواند باعث بيماري هاي جدي تري شود ، حتي در گروه هاي سني جوانتر ، لامبدا مي تواند منجر به آسيب شناسي جدي تري شود. در مطالعه ، آنها دريافتند كه واكسن هاي Pfizer و Moderna داراي كاهش 2.3 و 3.3 برابري اثر بر روي گونه هاي لامبدا.

وي گفت: “براي به دست آوردن نتايج مناسب از كاهش قدرت واكسن و شدت اين آسيب شناسي از نوع لامبدا ، ما بايد واكنش درستي را ايجاد كنيم كه نتيجه مطالعات باليني و آزمايشگاهي است.” به طور كلي ، نوع لامبدا داراي چنين ويژگي هايي است و بايد به عنوان يك عامل خطر شناخته شود. گزارش هاي ديگري نيز وجود دارد كه نشان مي دهد اين فشار يا نوع هنوز نوع دلتا را شكست نداده است و دلتا ، به عنوان يك نوع مهم ، هنوز اكثريت جامعه كويت را تشكيل مي دهد. بنابراين ، ما نبايد در اين زمينه بيش از حد قابل پيش بيني و جانبدار باشيم.

ناجي در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال چنين تغييري در ايران به اين دليل است كه شناسايي گونه هاي كرونا در ايران به موقع انجام نمي شود ، گفت: اما اين احتمال وجود دارد كه لامبدا نيز وارد كشور ما شود. از آنجا كه مردم ما به كشورهايي مانند هند و پاكستان سفرهاي زيادي مي كنند ، آنچه در مورد دلتا اتفاق افتاد ممكن است در مورد نوع لامبدا نيز اتفاق بيفتد.

وي تأكيد مي كند: “به احتمال زياد در پاييز افزايش lambda خواهيم داشت ، اين يك پيش بيني علمي است ، اما اگر از اصل كنترل quaid استفاده كنيم ، علاوه بر اين كه هر طرف ممكن است وارد كشور شود ، گسترش مي يابد. . مي توان از انواع آن جلوگيري كرد. “اگر به سناريوهاي مربع چهارم و پنجم نگاه كنيم ، مي بينيم كه ورود اين دو نوع آلفا و دلتا به دليل سهل انگاري و بي دقتي ما بوده است. وزارت بهداشت بايد نظارت ژنتيكي بهتر و بالاتري بر جمعيت بلدرچين داشته باشد. اگر ورود لامبدا را گزارش دهيم ، مي توانيم اقدامات شديدي را براي كنترل آن انجام دهيم. تاكيد مي كنم كه ما بايد مداخلات غير درماني را براي ريشه كن كردن ويروس تشديد كنيم. در حال حاضر ، ما هنوز هر روز موارد بيشتري از اين بيماري را مشاهده مي كنيم و شيوع بالايي از اين ويروس در كشور وجود دارد. عجيب نيست و احتمال زيادي وجود دارد كه نوعي وارد كشور شده و توزيع شود.

به گفته ناجي ، اصل اصلي شناسايي گونه ها توالي ژنوم ويروس است. بر اساس داده هاي جمعيتي و داده هاي اپيدميولوژيك ، يك جمعيت خاص بايد دائماً و دائماً از نظر ژنتيكي تحت نظارت باشد تا در صورت ورود كشورها به كشور ، ما اقدامات بسيار شديدي را انجام دهيم كه در استانداردهاي رنگ آميزي ما چندان دخيل نبوده است. و ما نمي توانيم از اين استفاده كنيم روش حياتي براي كنترل كد

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.