فرداي روز انتخابات – تيتر نيوز

به خبرنامه جامع تخصصي پزشكي خوش آمديد

فرداي روز انتخابات – تيتر نيوز

هواداران برنده شدن نامزدهايي كه مي توانند شبان شوند در پوست آنها نمي گنجد و طرفداران نامزدهاي ناموفق مدتي غمگين و افسرده هستند.برخي از شكست ها خود را “شكست” مي دانند ، اما دانستن هر دو اشتباه و سرد و گرم به خوبي مي داند كه نام اين شكست موقتي ، هيچ چيز ، “ضرري” …

فرداي روز انتخابات – تيتر نيوز https://titr-news.ir/2021/06/فرداي-روز-انتخابات-تيتر-نيوز/ تيتر نيوز Thu, 17 Jun 2021 08:32:10 0000 عمومي https://titr-news.ir/2021/06/فرداي-روز-انتخابات-تيتر-نيوز/ هواداران برنده شدن نامزدهايي كه مي توانند شبان شوند در پوست آنها نمي گنجد و طرفداران نامزدهاي ناموفق مدتي غمگين و افسرده هستند.برخي از شكست ها خود را “شكست” مي دانند ، اما دانستن هر دو اشتباه و سرد و گرم به خوبي مي داند كه نام اين شكست موقتي ، هيچ چيز ، “ضرري” …

هواداران برنده شدن نامزدهايي كه مي توانند شبان شوند در پوست آنها نمي گنجد و طرفداران نامزدهاي ناموفق مدتي غمگين و افسرده هستند.
برخي از شكست ها خود را “شكست” مي دانند ، اما دانستن هر دو اشتباه و سرد و گرم به خوبي مي داند كه نام اين شكست موقتي ، هيچ چيز ، “ضرري” نيست. وقتي فقط يك كانديدا رأي اول را مي گيرد ، بقيه كساني كه كمترين رأي را كسب مي كنند بايد “بازنده” خوانده شوند؟
پاسخ بسيار واضح است.
به خصوص اگر به اين واقعيت توجه كنيم كه اگر همين چند نفر نبودند ، اساساً هيچ رقابتي وجود نداشت كه نتيجه آن پيروزي يك نفر بر چند نفر باشد.
بنابراين “برندگان” و “بازندگان” ، به مفهومي كه فكر مي كنيم كار نمي كنند.
در اين صورت ، برندگان و بازندگان واقعي ايراني ها هستند و بازندگان نهايي ، داخل و خارج ، مي خواهند ايرانيان از صندوق هاي راي عصباني شوند.
پس از روز انتخابات ، ممكن است بحث هاي ديگري بين فعالان سياسي و مردم وجود داشته باشد كه سياست را جدي مي گيرند.
از جمله اينكه طرفداران هر كانديدايي كه راي دوم يا سوم را كسب كند از همكاران خود در حرفه خود انتقاد مي كنند و با عصبانيت و خنده مي گويند: اي افسوس! اگر انتخابات را كمي جدي تر مي گرفتيم و توجه علاقه مندترين دوستان خود را براي رأي دادن كه به طبقه خاكستري معروف هستند و از “حقوق مدني و مدني” آنها مطلع بودند ، جلب مي كرديم ، مي توانستيم نامزدهاي خود را معرفي كنيم در جمهوري خواهان ، اما افسوس كه ما آنقدر باهوش و هدفمند نبوديم كه بتوانيم در پشت صحنه و تبليغات رسانه اي تبليغات انتخابات و مانورها و لايه هاي سياسي درك كنيم.
“يك روز پس از انتخابات ، برخي ممكن است فقط فكر كنند و بپرسند.” در حقيقت ، شبكه بين المللي بي بي سي فارسي و سعودي ، كه اساتيد آنها شب و روز به تجزيه ايران عزيز ما اميدوارند ، توانسته اند در موضوعاتي كه در ماه هاي گذشته در انتخابات 1400 اتفاق افتاده است ، تمركز كنند. قدم با اندازه؟ اخبار منفي در مورد ايران روز به روز در حال افزايش است ، بنابراين در روز انتخابات در مناطق مختلف اين كشور مجروح و خسته و فارغ از فشار تحريم هاي خارجي و دخالت هاي داخلي ، افرادي را مي بينيم كه نااميد شده اند و اين تا جايي است كه آنها خوش بين است و اگر بخواهيم در مورد “انتخابات” چيزي به آنها بگوييم ، آنها پاسخ تهاجمي مي دهند.

اگرچه آنها تمام تلاش خود را براي راه اندازي پروژه “خشونت در صندوق” به كار گرفتند ، اما آيا ما تمام تلاش خود را كرده ايم تا به مردم خود بگوييم: حتي اگر انتقادي هم داشته باشيد ، راه به صندوق هاي راي مي رود؟
در لبه آب ، آنها مشكلات داخلي ما را تشديد كرده اند ، بدون اينكه به من و شما بگويند. در همان كشورهاي غربي كه تنها بخشي از هرج و مرج و سو mis مديريت آنها در بحران كرونا در معرض ديد مردم جهان قرار گرفته است ، وقتي نوبت به انتخابات مي رسد ، هيچ كس به دليل اين نوع كارها “خشونت در صندوق هاي راي” را انجام نمي دهد. اين در خود چشم است
به بيان ساده ، در كشورهاي پيشرفته راي دادن يا رأي ندادن هم “حق شهروندي” است و هم وسيله اي براي انتقال پيام به فعالان سياسي.
باور كنيد من خوش بين نيستم و مانند افراد بي كفايت يا يك طرفه همه اتهامات جدايي طلبان در تل آويو ، لندن ، رياض و واشنگتن را مي زنم و ديگر تمركز خود را روي عدم اطمينان و ضعف مديريت و سياست نمي گذارم. چشم ها از شب و غيرحرفه اي ساخته شده اند. من هرگز نمي خواهم بگويم كه ما خودمان از رئيس جمهور ، وزير ، وكيل ، شهردار ، فرماندار ، بخشدار ، بخشدار ، شهردار و … بي گناه نيستيم.
گاهي اوقات ، با اعمال خود ، خواسته يا داوطلبانه ، اين بيماران را ناراحت كرده ايم.
اما اميدوارم مسئولين و رسانه هايي كه ادعا مي كنند خيرخواه اين آب و خاك و مردم هستند ، به دليل همه كمبودها و ناآگاهي و جبران خسارت و در عمل به بهترين شكل از مردم به شدت معذرت خواهي و با قدرت قول بده. انرژي.
فراموش نكنيم ، اين افراد آنقدر باهوش و آگاه هستند كه مي دانند معني “ممنوعيت” چيست.
مردم ما بهتر مي دانند ، كجا نمي تواند كار كند و كجا نمي خواهد؟
مردم مي دانند كه ما در كجا در مورد معلوليت و محروميت صحبت مي كنيم ، و در كجا در مورد دسترسي و ايجاد خزانه داري و كار با كارگزاران داخلي و خارجي براي منافع شخصي و جمعي صحبت مي كنيم ، و در يك نقطه در خيانت!

امروز روز پس از انتخابات است.
در همان روزي كه من و شما از خود مي پرسيم: من – يك ايراني – در يك وضعيت حساس در تاريخ عالي و آينده كشورم ، آيا مي توانم از “حق رأي” خود براي تقويت “جمهوري” استفاده كنم؟ آيا بايد خريد كنم
اميدوارم همه ايراني ها يك روز پس از انتخابات به اين سوال مهم پاسخ دهند.

* سردبير روزنامه شهرآرا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.