بيست و سومين شماره ماهانه “سه دريا” [+ جد] فارسي) روي جلد با تصويري از سيد محمد غرضي چاپ شده است. به گزارش سلام دكتر ، بيست و سومين نسخه اين مجله 232 صفحه را پوشش مي دهد و 50 هزار تومان تيراژ در فروشگاه ها و فروشگاه هاي آنلاين دارد. با معرفي بيست و …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
انتشار «سهنقطه» جديد در هواي انتخابات
انتشار «سهنقطه» جديد در هواي انتخابات https://hydoc.ir/انتشار-سهنقطه-جديد-در-هواي-انتخابا/ https://hydoc.ir/انتشار-سهنقطه-جديد-در-هواي-انتخابا/#respond سلام دكتر Sun, 13 Jun 2021 12:56:32 0000 رسانه عمومي https://hydoc.ir/انتشار-سهنقطه-جديد-در-هواي-انتخابا/
بيست و سومين شماره ماهانه “سه دريا” [ جد] فارسي) روي جلد با تصويري از سيد محمد غرضي چاپ شده است. به گزارش سلام دكتر ، بيست و سومين نسخه اين مجله 232 صفحه را پوشش مي دهد و 50 هزار تومان تيراژ در فروشگاه ها و فروشگاه هاي آنلاين دارد. با معرفي بيست و …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
انتشار «سهنقطه» جديد در هواي انتخابات
بيست و سومين شماره ماهانه “سه دريا” [ جد] فارسي) روي جلد با تصويري از سيد محمد غرضي چاپ شده است.
به گزارش سلام دكتر ، بيست و سومين نسخه اين مجله 232 صفحه را پوشش مي دهد و 50 هزار تومان تيراژ در فروشگاه ها و فروشگاه هاي آنلاين دارد.
با معرفي بيست و سومين شماره ماهانه “سه دريا” مي خوانيم: با نزديك شدن به سيزدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در ايران ، نويسندگان اين سه سخنراني در يك شماره اصلي با عنوان “انتخابات چيست و چرا؟” آنها اين روزها به سراغ موضوعي داغ ، يعني انتخابات و حواشي آن رفته اند.
“فصل 23” با شعري از اميد مهدي نژاد در توصيف و تمجيد از نامزد پيشين رياست جمهوري ، سيد محمد غرضي ، تحت عنوان “قصيده اي براي شينيه” آغاز مي شود. اولين مورد در پرونده ويژه اي به نام “رأي به زيبايي ها هرگز نبايد اتفاق بيفتد” توسط مريم حسن نژاد در مورد تاريخچه انتخابات و بازسازي راي دهندگان آلماني ، با دستورالعمل هاي انتخاب رأي دهنده مناسب ، نوشته شده است. پس از آن ، سيد اكبر موسوي در “انتخابات و هرچه باشد” تكنيك هاي بحث را به عنوان تكنيك هاي جنگ آموخت. “با دروغ ما را فريب دهيد اما با حقيقت ما را آزار دهيد” عنوان مقاله مريم نظام دوست است كه در آن به تشريح قوانين و مقررات انتخاب رئيس جمهور پرداخته است. در بخش جديدي از داستان Meadow باشكوه با عنوان “او از سوراخ سياسي بيرون آمد و در جيب مردم فرو رفت” رضا دباغي داستان هندي ها و مشكلات انتخابات آنها را تعريف كرده است. رضا سعيدي ورنوسفاداراني در اين مقاله با عنوان “حالا هايده زنده است” مطلبي دارد كه تأكيد مي كند 20 سال پيش آن را نوشت و در آن با انتخاب بين گزينه هاي بالا و پايين مبارزه كرده است. ميلاد ملا عبدالوهاب يكي از اشعار حافظ را در پستي با عنوان “البته آنها از درك و درك ما مي خندند” متناسب با شرايط انتخابات ترجمه كرده است. “شما نبايد مثل ما باشيد” عنوان مقاله سيد مصطفي موسوي است كه وي در آن رفتار انتخاباتي را در مقايسه با ديدگاه خانواده خود مقايسه مي كند.
در بخش يادداشت ها ، علي عمادي 20 طنز از دوره هاي مختلف انتخابات رياست جمهوري را در “لطيف الانتخابات” معرفي مي كند. پس از آن ، سعيد مروتي در مقاله اي با عنوان “از روي ديوار نويسي تا اينستاگرام” روش ها و ابزارهاي تبليغات نامزدهاي رياست جمهوري را در هر شماره مرور كرد. نفيسه رحماني در مقاله بعدي با عنوان “آيا تو انتخاب خواهي كرد يا من دوست خود را انتخاب كنم؟” برنامه ريزي انتخابات در ساير كشورها را توصيف كنيد.
در بخش 23 ، سيد محمد غرضي ، رأي دهنده مستقل انتخابات رياست جمهوري قبلي ، براي مصاحبه سه ماده اي روي ميز نشست.
“آنچه در انتخابات اتفاق افتاد” عنوان بخش مهمي از اين سخنراني است كه در آن نفيسه رحماني و شيرين حسن نژاد به جزئيات و يادداشت هاي مربوط به وقايع دوره هاي مختلف انتخابات رياست جمهوري مي پردازند.
“تهرانشهر 23” با قطعه اي از محمدحسين افخمي در مورد تاريخچه چهار مركز بزرگ راي گيري در تهران با عنوان “انتخابات به شيوه زندگي” آغاز مي شود. و در پايان با يادداشت ابراهيم افشار با عنوان “به هر كسي كه رأي دهيد ، به برادران ترياك راي ندهيد” كه در آن نويسنده انتخابات و حوزه هاي انتخابيه آن را از طريق يك روزنامه قديمي بررسي مي كند.
ماهنامه “سه دريا” توسط اميد مهدي نژاد ، مدير عامل منتشر مي شود.
انتهاي پيام
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
انتشار «سهنقطه» جديد در هواي انتخابات
- چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰۰ | ۲۲:۲۱
- ۱۱ بازديد
- ۰ نظر