عزيزي كه “گذشته” را دوست دارد ، گذشته گذشته است! امروزه ، در عصر اقتصاد ديجيتال ، نانوبات ها ، اينترنت اشيا ، اتومبيل هاي هوشمند ، انرژي هاي تجديد پذير ، اكتشافات فضايي ، هوش مصنوعي و شبكه جهاني گسترده به سرعت در حال رشد هستند. به گزارش تيتر نيوز ، در يادداشتي عصر …
چرا گذشتهگرا شدهايم؟ – تيتر نيوز https://titr-news.ir/2021/02/چرا-گذشتهگرا-شدهايم؟-تيتر-نيوز/ تيتر نيوز Mon, 15 Feb 2021 16:46:07 0000 عمومي https://titr-news.ir/2021/02/چرا-گذشتهگرا-شدهايم؟-تيتر-نيوز/ عزيزي كه “گذشته” را دوست دارد ، گذشته گذشته است! امروزه ، در عصر اقتصاد ديجيتال ، نانوبات ها ، اينترنت اشيا ، اتومبيل هاي هوشمند ، انرژي هاي تجديد پذير ، اكتشافات فضايي ، هوش مصنوعي و شبكه جهاني گسترده به سرعت در حال رشد هستند. به گزارش تيتر نيوز ، در يادداشتي عصر …
عزيزي كه “گذشته” را دوست دارد ، گذشته گذشته است! امروزه ، در عصر اقتصاد ديجيتال ، نانوبات ها ، اينترنت اشيا ، اتومبيل هاي هوشمند ، انرژي هاي تجديد پذير ، اكتشافات فضايي ، هوش مصنوعي و شبكه جهاني گسترده به سرعت در حال رشد هستند.
به گزارش تيتر نيوز ، در يادداشتي عصر ايران “چه اتفاقي براي ما افتاد؟” چرا بسياري از ما دائما از گذشته پشيمان مي شويم؟ چرا ما دائماً در يك عكسبرداري شبيه راننده اي هستيم كه بايد توجه خود را به طرف مقابل معطوف كند؟
با چند مثال ممكن است بتوانيد اين مورد را بشكنيد:
قهوه خانه هاي سنتي ، رستوران هاي سنتي ، مراسم سنتي ، ديوارها و موهاي سرخ در چهره ساختمان هاي جديد و غيره مانند روح “شبح” است كه اين بار به جاي بدن فنجان ، روي روح و مغز ما نقاشي شده است. ، ساسر و استخوان ها. در هنر و معماري و ساير زمينه ها ، گويي به دايره اي از گذشته خيره شده ايم و گاهي اوقات به نظر مي رسد روحيه عمو ناپلئون در برخي از ما ظاهر شده است و او را به ياد مي آوريم. ، ما زراعت مي كنيم و ديگران مي خورند. “
به نظر مي رسد نسل امروز براي آينده به يادگار مانده است. تحت تأثير يا تصور حوادث گذشته ، فراموش كرده ايم كه زمان لحظه اي ساكت نمي ماند و ما خود را متعهد مي دانيم كه به نسل جوان كمك كنيم تا راه غم و نااميدي را هدايت كرده و به سمت آينده اي بهتر حركت كنند.
برخي از ما به جاي اينكه به جنگل نگاه كنيم ، به چند درخت نگاه مي كنيم و در نتيجه تغييرات بزرگ ، مهم و واضحي را نمي بينيم زيرا تمركز ما بر بدبختي و گذشتن از زمين و زمان است. صرف نظر از اقدامات و اقدامات و واكنشهاي دولت به روش و سيستم خود ، ما به دنبال علل گذشته و علل گذشته بوديم.
ما در چارچوب پيش بيني به اين نكته مهم و اساسي توجه نمي كنيم كه بر اساس پيش بيني هاي علمي و تحقيقاتي ، نيمي از مشاغل امروز تا سال 2030 (9 سال ديگر) از بين خواهد رفت و اين وظيفه ما و ارائه سيستم دولت ها است. اينكه دانش آموزان و مردم براي دنيايي آماده شوند كه هنوز به بزرگي يخ ها باشد.
پاسخ بايد اين باشد كه “تغيير” در سيستم آموزش و بهداشت و در آموزش عالي ، حرفه و فن آوري جستجو شود. سيستم آموزشي فعلي ما هنوز در چهار چرخ نيم قرن گذشته در حال حركت است و به همين دليل محصول اين سياست منتشر نشده است. توانايي ارائه راه حل هايي براي آينده و دنياي جديد كه شامل “توسعه پايدار” است. اين اصول به طور مبهم منجر به افسانه و خيال پردازي شده است.
اين مشكل بدون ارتباط هدف مدار با محافل علمي ، پژوهشي و صنعتي جهان حل نمي شود ، در غير اين صورت مانند امروز در ترس و نااميدي فرو خواهيم رفت و از واقعيت ها فرار خواهيم كرد. چشم بسته خواهيم شد . تكنولوژي جديد.
بنابراين اين تنها گرايش گذشته است كه مانند طاعون گسترش مي يابد و ما در حال تركيبي خيالي از قتل هاي فرعي و خيالي هستيم. در حالي كه اين تركيب شور است و با برخورد با اين جوندگان به زمين متمركز مي شود!
عزيزي كه “گذشته” را دوست دارد ، گذشته گذشته است! امروزه ، در عصر اقتصاد ديجيتال ، نانوبات ها ، اينترنت اشيا ، اتومبيل هاي هوشمند ، انرژي هاي تجديد پذير ، اكتشافات فضايي ، هوش مصنوعي و شبكه جهاني گسترده به سرعت در حال رشد هستند.
از سوي ديگر ، تغييرات اقليمي و خشكسالي تحت الشعاع و تحت سلطه تاريخ بشر قرار دارند. از امروز بايد به فكر حل اين مشكلات باشيم و تنها راه حل پذيرش اصل “تغيير” در همه جنبه هاي كاري و زندگي است. براي شروع ، و در وهله اول ، لازم است كه سيستم آموزش و پرورش فرزندان خانه سازان آينده مدرنيزه شود. تمام كاري كه شما بايد انجام دهيد اين است كه چرخ را بازيابي كنيد!
بهره گيري از دستاوردهاي علمي و تجربي كشورهاي پيشرفته جهان ، مانند فنلاند ، نروژ ، نيوزيلند ، مي تواند نقش ما را در شكل گيري آينده ايران با آموزش خرد ، دانش ، ذهن باز ، بينش و مسئوليت روشن كند. . نسل
اين راهي براي فرار از گذشته و شركت در بازارهاي رقابتي يا تغيير سريع آنها است. با اين وجود ، ذهن انسان بخصوص در جوامع پيشرفته هميشه مضطرب است. در زندگي ماشيني و تقريباً آگاهانه امروز ، البته دلايل كافي براي نگراني وجود دارد ، اما راه پايان اضطراب و ترس اين نيست كه به گذشته اعتقاد داشته باشيد و در خيالات فرو برويد.
دانستن اينكه براي چه چيزي بايد نگران باشيم و براي آينده اي متفاوت از دنيايي كه امروز در آن زندگي مي كنيم آماده مي شويم ، كمك بزرگي به تحول و مهندسي مجدد زندگي ما در عصر هوش مصنوعي و بيوتكنولوژي مي كند.
كافي است كه “يادگيري” و “يادگيري” را در قسمت اول كار و زندگي خود براي زندگي و زندگي قرار دهيم ، نه اينكه مبدل نقض دائمي خود شويم.
انتهاي پيام
- پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹ | ۰۸:۲۴
- ۲۰ بازديد
- ۰ نظر