بر اساس گزارش ها عنوان؛ ايران درودي صبح هفتم آبان 1400 سال 85 پس از يك دوره بيماري چند ماهه در بيمارستان دي تهران درگذشت، براي آشنايي بيشتر با اين ماجرا فيلم سخنراني استاد ايران درودي را مشاهده كنيد. ايران درودي در اين ويدئو مي گويد: “به مادرم گفتم اين بچه بد را به دنيا …
منبع :
آخرين صحبت هاي ايران درودي نقاش معروف+ ويدئو
آخرين صحبت هاي ايران درودي نقاش معروف ويدئو https://ijmarket.com/blog/آخرين-صحبت-هاي-ايران-درودي-نقاش-معروف-و/ ايجي ماركت Fri, 29 Oct 2021 12:47:14 0000 فيلم و هنر https://ijmarket.com/blog/آخرين-صحبت-هاي-ايران-درودي-نقاش-معروف-و/
بر اساس گزارش ها عنوان؛ ايران درودي صبح هفتم آبان 1400 سال 85 پس از يك دوره بيماري چند ماهه در بيمارستان دي تهران درگذشت، براي آشنايي بيشتر با اين ماجرا فيلم سخنراني استاد ايران درودي را مشاهده كنيد. ايران درودي در اين ويدئو مي گويد: “به مادرم گفتم اين بچه بد را به دنيا …
منبع :
آخرين صحبت هاي ايران درودي نقاش معروف ويدئو
بر اساس گزارش ها عنوان؛ ايران درودي صبح هفتم آبان 1400 سال 85 پس از يك دوره بيماري چند ماهه در بيمارستان دي تهران درگذشت، براي آشنايي بيشتر با اين ماجرا فيلم سخنراني استاد ايران درودي را مشاهده كنيد.
ايران درودي در اين ويدئو مي گويد: “به مادرم گفتم اين بچه بد را به دنيا بياور، چرا اين همه درد؟… براي هميشه در خاطره خانواده ماند… و من برايش جنگيدم…”
بيوگرافي ايران درودي
ايران درودي (۱۳ شهريور ۱۳۰۹ – ۲۸ آبان ۱۴۰۰) هنرمند ايراني است. او همچنين كارگردان، نويسنده، منتقد هنري و استاد تاريخ هنر دانشگاه بود. برخي درودي را از طرفداران مكتب سوررئاليسم ميدانستند. سالوادور دالي به سبك درودي نزديك به سبك خود توجهي نكرد و درودي را هنرمندي شرقي با ذوق و استعداد بي پايان توصيف كرد. درودي در سال 1359 به درخواست دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف به تدريس تاريخ هنر در اين دانشگاه پرداخت.
ايراني درودي در 10 شهريور 1340 در خانواده اي خراساني به دنيا آمد. پدرش كوراسان و مادرش قفقازي بود. پدربزرگ و پدرش تاجر بودند و مادرش پس از انقلاب اكتبر و تأسيس اتحاد جماهير شوروي به همراه خانواده از قفقاز به ايران مهاجرت كردند.
او در كودكي با خانواده اش به اروپا رفت. با شروع جنگ جهاني دوم، خانواده او در هامبورگ زندگي كردند و پس از جنگ به ايران بازگشتند و مدتي در مشهد اقامت كردند و سپس در تهران زندگي كردند. درودي به دليل علاقه اش به نقاشي در كلاس هاي رايگان طراحي و نقاشي در مدرسه شركت كرد. او نقاشي را در بو cole des Beaux-Arts در پاريس در سال 1954 تحصيل كرد و از سال 1954 تا 1958 در مدارس و كالج هاي مختلف هنر آموخت: دانشكده هنرهاي زيباي پاريس (بوزاره)، مدرسه لوور، كالج سلطنتي بروكسل (ويتراي)، موسسه RC نيويورك (بزرگترين برنامه تلويزيوني). پس از فارغ التحصيلي به ايران بازگشت و در ارديبهشت 1339 آثارش در تالار فرهنگسراي تهران به نمايش گذاشته شد.
پست هاي مرتبط:
خاندان پهلوي در جاي خود باقي ماندند و زماني كه درودي در فرانسه تحصيل مي كرد، علاقه مند بود با درودي صحبت كند و در زمينه نقاشي از او راهنمايي بگيرد. خواهرشان پوران درودي طراح لباس بود كه كلاه تاج فرعون را طراحي و ساخت.
در دهه 1940 آثار خود را در گالري هاي مختلف شهرهاي مختلف اروپا به نمايش گذاشت و به آمريكا سفر كرد. او در آمريكا با پرويز مقدسي، مدير صنعت تئاتر و سينما ازدواج كرد. اگرچه زندگي مشترك آنها با مرگ ناگهاني مقدسي به پايان رسيد، اما اين امر تأثير عميقي بر درودي گذاشت و او هرگز دوباره ازدواج نكرد.
ايران درودي تاكنون در بيش از 63 نمايش انفرادي و بيش از 250 نمايش گروهي در ايران و جهان آثار خود را به نمايش گذاشته و كتابي با عنوان «به فاصله دو مقاله» نوشته است.
سبك نقاشي درودي ايراني
برخي از منتقدان سبك او را به عنوان پيوندي بين سورئاليسم و نمادگرايي توصيف مي كنند، در حالي كه برخي ديگر هر دو را مثبت مي دانند. به گفته برخي اما او طرفدار مكتب هاي معمولي نيست، بلكه به نوعي خاستگاه سبك رسيده است و سبك هنري او ايران دروديسم است.
درودي از تمايزات و سبكهاي طبقاتي پرهيز ميكرد، زيرا در عين به تصوير كشيدن جهان، تصاوير ذهني و روياهاي بلندش در ميان گلها رشد ميكند و بينشهاي روشن و زنده مفاهيم فرهنگ او را فراتر از درك بيان ميكند.
نقاط اصلي كشور در آثار درودي بيشتر حاشيههاي بياباني و گلهاي خاص با ديوارها و افقهاي شيشهاي است كه جايگاه ويژه و عميقي به آثار او ميبخشد.
آنچه برخي در حال يادگيري هستند:
گردآورنده: علي اكبر رضايي
منبع :
آخرين صحبت هاي ايران درودي نقاش معروف ويدئو
- یکشنبه ۰۹ آبان ۰۰ | ۱۰:۵۳
- ۱۰ بازديد
- ۰ نظر